Neyse bir başlasak artık daha 1.'deyimtv de süresi yarıya iniyor dizinin
Aslında @Forumdash uyardı ama yola girdik bir kere.
Neyse bir başlasak artık daha 1.'deyimtv de süresi yarıya iniyor dizinin
Neyse bir başlasak artık daha 1.'deyim
Aslında @Forumdash uyardı ama yola girdik bir kere.
Bana kısaca özetledi diziyi.onun uyarıalrını dikkate alma @BesaleT ile birlikte teen wolf iziyoalr teenageliklerini yaşayamamışlar
Bana kısaca özetledi diziyi.
Ben alışığım...Dizilere yani.
Oğlum 4 senedir Glee izlememişssin benim izlediğimi öğrendin izlemeye başladin birak izleyi 4 sezonu 1 haftada hatmettin Revolotion aynı olay yine Teen Wolf'ada başlayacan Yazın napacan izleyecen eeeee mecburonun uyarıalrını dikkate alma @BesaleT ile birlikte teen wolf iziyoalr teenageliklerini yaşayamamışlar
Zararlarinida saydım yararlarinidanasıl özetledi acep
Oğlum 4 senedir Glee izlememişssin benim izlediğimi öğrendin izlemeye başladin birak izleyi 4 sezonu 1 haftada hatmettin Revolotion aynı olay yine Teen Wolf'ada başlayacan Yazın napacan izleyecen eeeee mecbur
Zararlarinida saydım yararlarinida
Yazıyla.
Harf.revolutıon ı senden alkdığım tavsitye ile başladım ama glee nin şarkılarını sahnlelerini falan youtube den izliyordum sadece altyazılı yayınlayan sdite bulamamıştım glee türkiye sauyfadsına bakınca onu da buldum
- - - Ekleme - - -
yararları akraba evliliğ izararlıdır bknz:joffrey
- - - Ekleme - - -
yazıda ne vardı
revolutıon ı senden alkdığım tavsitye ile başladım ama glee nin şarkılarını sahnlelerini falan youtube den izliyordum sadece altyazılı yayınlayan sdite bulamamıştım glee türkiye sauyfadsına bakınca onu da buldum
Onu bunumu bilmem eveleyip geveleme de Teen Wolf'un ilk sezonu atlaya atlaya git 2.sezonu tam ve tadinda izle
Noktasi, virgülü, üç noktasi vardi Aralarda smiley mıy mıy vardi bide @xemrexxx'i hatırladık ozamanda
Sende çok buyuk değilsinkardeşlerim iziliyor yaşları 15 ve 13
Unutmuşum.
Noktasi, virgülü, üç noktasi vardi Aralarda smiley mıy mıy vardi bide @xemrexxx'i hatırladık ozamanda
Sordun ama sormasaydın.
İzledim @xemrexxx resmi beğendim(konudaki)
Arya'ya çok üzüldüm harbiden ya Sansa da harbiden çocukmuşYapacaği kötülüğün masumiyetine bakın "yatağin içini gubreyle doldurmak" Oyy garibim ya
Duragan bölüm olmasına rağmen son 15 dk'dasında Özellikle ateş tanrısının "öldürmeyin bu adam işimize yarayacak" sahnesi muhteşemdi.Bu arada Stark'ın oğlundan alınan kan bir aileyi mahvettiyse gerisini harbiden düşünemezdm Az daha oğlan gidiyordu
Aslında dizi bizi 3 sezon boyunca uyutmuş Ak gezenler ne zamanlar devreye girecek edecek derken artık seneye bol bol görürürz.
Ejderhaların anası Khalesi heyt beee ne güzel sahneydi Muhteşemdi Ne olursa olsun savaşın galibi kesinlikle Khalesi ve ejderhalari olacak Tum krallıklarin başina geçecek Arya ve Sansa ve yuruyemeyen çocuguda kardeşleri olarak beller John Snow ile'da işi pişirir artık