Dikkat edersen ben henüz “Galatasaray şampiyon olacak”, “biz şampiyon olacağız” demedim, geçen sene de Mart Ya da nisanda kesin konuşmuştum böyle çünkü lig ortamı her şeye müsait. Sadece şunu söylüyorum, eğer son 10 haftaya potada kıran kırana girersek tarihten alınan ders gereği şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Daha birkaç hafta önceye dek Sivas 10 puan fark atmıştı. Bugün kazanırsak onların önüne geçiyoruz mesela. O yüzden TS’nin hemen birkaç puan önde olmasından dolayı erkenden gaza gelmeyin bence, TS senelerdir şampiyonluk yarışında yer almayan bir takım olarak daha o son potada stresi nasıl yöneteceklerini bile bilmiyoruz, geçen seneki Başakşehir örneğin. Ligin sonlarına doğru deplasmanda TS geriye düştüğü an müthiş bir stres, o stres mesela dün tecrübeli FB’yi bile yedi bitirdi. Tabi ki bu Galatasaray’ında başına gelebilir, büyük konuşmaya gerek yok ama tecrübe ve “winnerlik” farkıyla şu an TS 5 puan önde olsa bile birinci favori şimdilik Galatasaray. 5 hafta sonra havlu atmış da olabiliriz.