Ligin en iyi oynayan takımının şampiyon olduğunu söylemedim. Fakat olması gereken bu senin de hak vereceğin üzere. Ben de diyorum ki, bu takım şampiyon olamadığı sezonlarda -15 puan ile mi başladı lige?Geçen sene ilk yarının puan durumu şuydu, üstüne fark daha da açıldı bir ara ama sonuç malum.
Bir önceki sezon da buydu, son haftalara kadar 3-4 takımlı bir yarış oldu
Ve son olarak ligin en iyi futbol oynayanın illa şampiyon olduğunu kim söyledi ki? Bizim diğer takımlardan farkımız, kötü oynayarak da ama öyle ama böyle ama şöyle bir şekilde şampiyon olabilmemiz. Kimse 2018-19 da Galatasaray iyi futbol oynadı diyemez. 2017-18’in sadece ilk 6-7 haftası iyiydi, geri kalanı kaos futbolu olmasına rağmen bam bam bam değişen bir şey olmadı. Şu an kabul etmek istemiyorsun bu gerçeği ama Mayıs ayında bir kez daha Anlamış olacaksındır.
Ya şu sapık zihniyetli Ömer Bayram'ı kadro dışı bırakın be. Hem gereksiz, hem karaktersiz, hem de vasıfsız.
Bu ne saçma bir tweet lan! 😱 O zamanlar ben de övüyordum bu adamı.
Biz penaltı alamıyoruz siz alıyorsunuz kaç adam sakatlandı Fenerbahçede adam ölsün öyle penaltıAdem BIG... @MasacRE
Bu ne saçma bir tweet lan! 😱 O zamanlar ben de övüyordum bu adamı.
@MasacRE ile işbirliğimiz sonucu golü bulduk. Boşuna sinerji demiyoruz.
Yalnız çok iyi zamanda geldi gol, işler iyi gitmiyordu.
Ligin en iyi oynayan takımının şampiyon olduğunu söylemedim. Fakat olması gereken bu senin de hak vereceğin üzere. Ben de diyorum ki, bu takım şampiyon olamadığı sezonlarda -15 puan ile mi başladı lige?
Dün Fener'e kesin konuşuyor diye laf söylüyordun fakat şimdi de sen kesin konuşuyorsun, nasıl oluyor bu?
Ben sonuç odaklı oynuyorum hocam, masistin masisti falan boş işler.. 10 numarayı da alacağım zaten @Maskeli Fedai den, 10 numara dediğin benim gibi top oynar, golü koklar, kaleye yakın olur..Biraz da bana pas verir misin, soldan o kadar bindiriyoruz kardeşim boşa mı bindiriyoruz. @Maskeli Fedai olsa asistin asistini yapmış olmak için verirdi...