baya bi, güzelvalla yeneriz tum takımıEkli dosyayı görüntüle 93102
Hazırız ve nazırız... İçerisi Şampiyonlar Ligi, hedef UEFA Avrupa Ligi... 🟨🟥
@Doğu @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @Bully @Tolstoyevski @Sherlock @DarkLegenD @takas @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Angelica @Felon @S.G.A.T. @Turkuazz @doan56...
Gördük dün gece yenip yenmeyeceğinibaya bi, güzelvalla yeneriz tum takımı
takıp edemiyomda sonuç n oldukı ...yeneriz yeneriz gorilGördük dün gece yenip yenmeyeceğini
Başlıkta skor var. Yenildiniztakıp edemiyomda sonuç n oldukı ...yeneriz yeneriz gorilde var
yenilmişiz gs 1 2 tanee daha atsaymış bariBaşlıkta skor var. Yenildiniz
bence manşet şu tff kendi kalesine attı @MEnes3 4 maç basit rakiplere karşı top oynadık diye umutlanmıştık ama demek ki çok kısa zamanda bu kadar çok maç oynayınca oyuncuların pili bitiyormuş, bunu gördük. Henüz o fiziksel kapasiteye ulaşmamıza çok var. Fiziksel kapasite dışında takımın tabi bir de tempo sorunu var oyuncu kadrosundan mütevellit. Çok ağır oyunculardan kuruluyuz, hızlı kanatların olmazsa bu iş olmaz. Onyekuru beyinsiz falandı ama hızıyla birçok şeye etki ediyordu. Yerine oynayan Arda da Babel de kaplumbağa gibi gerçekten. Hadi Arda oyun zekasıyla bir şeyler yapıyordu ama Babel komple yok olmuş... (Çek sağa yana pas ver, çek sağa geri oyna veya top kaybı yap...) Dün gece aynı saatlerde bir de Fati'yi izledim Barca'da. Uçak modunda oynuyor 17 yaşındaki çocuk, acayip keyif aldım...
Orta sahada Emre Kılınç her maçta oynadı onun da pili bitti. Aynı şekilde Taylan'ın da. Orta saha transferinin bu kadar gecikmesini bu takım kaldıramaz. Terim zaten alternatifleri kullanmayı da pek sevmiyor. Genç oyuncuların yüzüne bile bakmıyor. 3'lü orta saha oynayıp orada 4 5 oyuncu kullanıyorsan ve bu adamlardan 3'ü 3 hafta içinde 6 7 maç oynuyorsa o adamlar en önemli maçta seni böyle rezil eder... Yönetim o kadar beceriksiz ki yıllardır her transfer döneminde bizi bir şekilde çıldırtmayı başarıyorlar. Bu yönetim mali olarak ibra edilmekte ne kadar haklıysa sportif olarak ibra edilmemekte de sonuna kadar haklıydı. Artık yoruldum bu işten. Avrupa'da Terim'e rağmen bu kadar rezil olmaktan gerçekten yoruldum... Bu durumu izlemekten daha çok yoruldum... Gözler kanayarak izlemeye devam, hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...
derbi dezavantaj oldu @doan56 celtic motherwell le oynadıben takıp etmiyom .bakam gs kaçınvı bitircek
maçı kaybetmişiz sağlık olsun
güzel haber..oynayacaksak
Türkiye kupası tehlikede on üçüncülüğe düştük zaten uefa avrupa ligine direk takım yollayamayacağız 24 yıl geriye gittik futbolda @doan56güzel haber..oynayacaksak
olsun bakalım ..rica etsem duvarıma bişey yazma..buırdan yaz banaTürkiye kupası tehlikede on üçüncülüğe düştük zaten uefa avrupa ligine direk takım yollayamayacağız 24 yıl geriye gittik futbolda @doan56
tamam @doan56 bir haberlere bak karabağ da sıkıntılı bir olay var umarım adamlara bir şey olmadan dönerler @doan56 @Tolstoyevski @Angelica @xdragxxolsun bakalım ..rica etsem duvarıma bişey yazma..buırdan yaz bana
bişey olaz inşlah bakarız bakamtamam @doan56 bir haberlere bak karabağ da sıkıntılı bir olay var umarım adamlara bir şey olmadan dönerler @doan56 @Tolstoyevski @Angelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?