Galatasaray Spor Kulübü 38. Başkanlık Seçimi - Genel Yorum Konusu

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Sizce Kim Olur?

• İbrahim Özdemir

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
@xdragxx 'a ayrıca teşekkür ediyoruz, o kimi desteklese sonucu malum oluyor malum
Daha doğrusu desteklemediği isimler..
Ben yalnız konudaki ilk mesajlara bakarsan Galatasaray inşallah Fatih'le devam eder de dedim. Burak da kesin kazanamaz demedim tersine kazanacak dedim 300 oy gerideyken bile.

Ben yalnız konudaki ilk mesajlara bakarsan Galatasaray inşallah Fatih'le devam eder de dedim. Burak da kesin kazanamaz demedim tersine kazanacak dedim 300 oy gerideyken bile.
Önemi yok ilk sayfada GS taraftarı Burak'ı istiyor diye Burak'ı istemediğini belli ettin ve tüm mesele buydu bahsettiğim, yoksa ben de Hamamcı kazanır diyordum ama kazanmasını istediğim için değil
Neyse uzatmayalım

Bu arada Burak Elmas 2. Ali Koç olur gerçekleşirse
Ama Galatasaray'da Ali Koç'un yaptıklarının yarısını yaparsa kapının önüne koyarlar maalesef.
Yahu ne alakası var @Tolstoyevski
Şu mesajı yazan birisi niye Burak Elmas gelmesin ister ki?
Haksız olduğunu anlayınca direkt uzatmayalım demeye başlıyorsun.

Reactions: Tolstoyevski
Yahu sen değil miydin @Dosi ye "GS'liler Burak Elmas kazansın istiyor, bu yüzden kazanmasın" manasında şeyler diyen, yapma etme haksız olan sensin Burak Elmas'ın kazanmasını istemiyordun işte GS taraftarı çok istediği için, bir kez de haksız olduğunu kabul et artık futbol konuları için diyorum tabii, konu konuda kalsın yani o manada uzamasın istedim

Reactions: Dosi

Ya @19'daki mesajım belli
Ona ne diyeceksin o zaman?
Ben Burak Elmas kesin gelmesiiiin modunda değildim. İlk tercihim değildi. Galatasaray'ı böleceği için Yiğit Şardan isterdim çok. Bence sizin adaylarınız arasında Metin Öztürk Gs için en hayırlısı olurdu.
Burak Elmas'ın başkan olmasını şu yüzden istemiyordum taraftarın bütünleşmemesi için. Yoksa ben Burak Elmas'ın 2.Ali Koç olacağını çevreme aylar öncesinden diyordum
Yani öyle düşündüğün gibi olursa bittik bizi süpürür gibi bir düşüncem yok.

Ben şu 2 mesajından dolayı Elmas'ın kazanmasını istemediğini düşündüğümü söyledim ama elbette ki o denli bir düşmanlığın yoktu, yani Terim gibi değil en azından sadece maksat senin de dediğin gibi kenetlenme durumu olmaması adınaydı. O yüzden ikimiz de aynı şeyi konuşuyoruz aslında ama farklı yerlerden bakınca sonuca ulaşılamıyor

Kazanırsa Gs'lilerin en çok istediği aday kazanacak ve doğal olarak sana aferin diyecez Fenerbahçe taraftarı olarak....

Hayır ben Gs'liler istediği olmasın istiyorum
Sadece Burak Elmas değil birçok aday zaten Fatih'le devam edecek.

Yani kısaca şöyle
Hani rakip takım için hayırlısı olduğunu düşündüğün şey olur ya benim için o olmadı
Burak Elmas'ı tek istememe sebebim Gs taraftarının sevinip bütünleşmesiydi o kadar

Yoksa ilk sayfada dediğim gibi Fatih Terim devam etsin istedim edecek , 2.Ali Koç olduğunu düşünüyorum yani benim için sonuç win
@101'deki mesajın geçersiz yani...

Reactions: Tolstoyevski
@12.Adam bunlar birbirine girmiş. Pas vermiyorlar
getir çekirdekleri

Reactions: 12.Adam

Tamam 2.ALi Koç olur dediğini biliyorum fakat Galatasaray için en hayılısı hangisi olurdu Hamamcı mı mesela?
Yani hayırsızlar içinden en hayırlısı bunun kazanmasıydı çünkü kenetlenme, taraftarda birlik ve Terim'in rahatlığı söz konusu. Bu yüzden şimdi gelip de bana Hamamcı kazansaydı sevinmezdim deme.. Ben biraz da bu yüzden belirttim, Hamamcı'nın kazanmasını istediğini çok net belli ettin ve yine ters tepti diye

Hamamcıoğlu da Burak Elmas da bana göre başarısız olacaktı
Hamamcıoğlu yerine Burak Elmas'ı tercih etme sebebim Fatih'le devam edecek olması. Burak Elmas yerine Hamamcıyı tercih etme sebebim de taraftar bölünmesi
Yani ikisi de benim için eşit noktadaydı diyebilirim.
Benim için Gs için en hayırlısı Metin Öztürk'tü o iyi ki olmadı
En kötü senaryo sizin için Yiğit Şardan olurdu.