- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
Peki ben niye direk bu 2 isme takıldım 😱Yok Burak Elmas olmazsa o olsun diyorlar
Gerçekten 2si favori ise çok ilginç bir durum oluyor benim için
Peki ben niye direk bu 2 isme takıldım 😱Yok Burak Elmas olmazsa o olsun diyorlar
İşte bu gerçek Fenerbahçeli dosiPeki ben niye direk bu 2 isme takıldım 😱
Gerçekten 2si favori ise çok ilginç bir durum oluyor benim içinenerjileri, biri tipten, biri isimden verdi. Bari ikiside olmasın
Ben ikisinide ilk kez bu konuda sadece o foto ve isim olarak gördüm ve ilk düşüncemi yazdım. Sende zaten bana zıt olmaya şartlanmışsın, hemen ikisinden biri kazanırsa benden bilmeler ilginçİşte bu gerçek Fenerbahçeli dosiTabii ki ikisi de olmasın
Amin 🤲 @xdragxxBen ikisinide ilk kez bu konuda sadece o foto ve isim olarak gördüm ve ilk düşüncemi yazdım. Sende zaten bana zıt olmaya şartlanmışsın, hemen ikisinden biri kazanırsa benden bilmeler ilginç
Gs'yi en aşağı çekecek isim olur inşallah 🤲
Katılmıyorumİlk sandıklarda Eşref Hamamcıoğlu önde olacaktır. Bakalım İzmir’den gelen oylar etki edecek mi diğer sandıklar bakımından.
1- Hamamcı
2 - Şardan
3- Elmas
İlk sandıklarda bu durumun olması çok muhtemel. İlk 3 sandığı önde bitiren yarışı da önde bitirir gibi duruyor.
İlk sandıklar ihtiyar liselilerin sandığı genelde, Hamamcı açık ara önde olmazsa kazanması zora girer ama açık ara önde olursa bilemiyorum.KatılmıyorumMustafa Cengiz, Dursunla yarışırken son sandıklarda farkı eritip öne geçmişti.
O işler belli olmuyor belki de hayırlısı bu olacak GS adına, Yiğit Şardan'ın kazanmasından daha iyidir en azından.. Ali Koç adına da beklentiler çok büyüktü, çok büyük bir heves vardı malum ama ilk senesinde küme düşmemeye oynadı.Eşref kazanırsa Galatasaray seneye ilk 5'e giremez.
@xdragxx , gönlümüz bir, kalbimiz bir.İlk 10 sandıkta Eşref Hamamcıoğlu önde. Hiçbirini tanımıyorum adayların ama Galatasaray için en hayırsızı olur inşallah.
Durun daha bitmedi durun@xdragxx , gönlümüz bir, kalbimiz bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?