Galatasaray, Galibiyetle Başladı: 3-1!

Sizce maç nasıl sonuçlanır?

• Gaziantep FK kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
@Sherlock @Tolstoyevski lütfen açtığınız maç konularında maç bitince başlığa skoru yazarmısınız?
Teşekkürler :)

Kanal sahibi olarak doğru bir noktaya parmak bastın düzen ve disiplin konusunda sonuçta ve haklısın, bundan sonra fırçayı yememek adına daima bitince durumu bildiren içeriği başlığa ekleriz, unutmazsak... :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kanal sahibi olarak doğru bir noktaya parmak bastın düzen ve disiplin konusunda sonuçta ve haklısın, bundan sonra fırçayı yememek adına daima bitince durumu bildiren içeriği başlığa ekleriz, unutmazsak... :A @Sherlock
@Sherlock 'a geçen sezonda da dedim ama sadece o an yaptı ama sonra yine aynı tas aynı hamam :A

İftira... Pandemi sonrası oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarının tamamının başlıkları ve içerikleri düzenlendi, hepsi şu an haber bölümünde. :A
Lig maçlarını diyorum yoksa evet ŞL' de maç sonucuna özel farklı başlıklar yazıyordunuz.

Bu konuda @emreemreu herzaman yapmakta, ve taktir ettiğim bir detay. Bir kaç kere ben maç konusu açınca onun gibi yaptım. Sen ise ben sana dedikten sonra yapmıştın :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Dy4zAcBXgAAe5C9.jpg

@12.Adam @Sherlock
Bu sene o sene, bundan sonra her sene büyüsü yapıldı...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski