- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Müebbet yersin.Yaptığın totemleri silmemin cezası kaç yıldan başlar?
3 maçtır GS maçını izleyemiyorum hiç çekilmeyeceği için kanser olmak bu havada ve gerçekten kafam rahat, ortam çok zevkliymiş uzaktan.İptal edilen golü defalarca izledim ama faulü göremedim. Malum açının tam tersi açıdan görüntüsü elinde olan var mı?
İzleme zaten sen, başımızın etini yersin şimdi "zorlu" "operasyon" diye diye.3 maçtır GS maçını izleyemiyorum hiç çekilmeyeceği için kanser olmak bu havada ve gerçekten kafam rahat, ortam çok zevkliymiş uzaktan.
Anlamadım
Ben OSM'de bakmıyorum hiç oyüzden algılamadımMaç anlatımı...
Bu kez işe yaramadı, büyü bozuldu keşke bu maça harcamasaydın silahını.İnşallah bu kez galibiyet alıp bir nebze de olsa sevinirsiniz
Keşke iddaa oynasaydın skor olarak değil ama handikap olarak.Benim bildiğim Fatih Terim böyle bir kötü rekorun parçası asla olamaz. Galatasaray ile imza atmadık başarı bırakmayan imparatora böyle bir rekor yakışmaz. Bu nedenle bu maça Galatasaray ekstra motivasyon ile çıkacaktır. Göztepe ise zaten ligin en iddiasız takımlarından biri. Maçlara tamamen öylesine çıkıyorlar. En fazla bir hazırlık maçı ciddiyetinde olacaklardır. Renklerin kardeşliği ilkesinden de yola çıkarak Galatasaray'ın bu kötü günleri atlaması adına maça fazla asılmayacaklardır. 5-1 Galatasaray kazanır diyorum.
3,5 üstte fena gözükmüyor.Keşke iddaa oynasaydın skor olarak değil ama handikap olarak.
Artık yorum yapmayacağım. Başarılar takımlara 😊
İlk mesajım buydu yani silahımı kullanmadım zatenBu kez işe yaramadı, büyü bozuldu keşke bu maça harcamasaydın silahını.
Bu sefer tutmadı çok şükür. Ama yine de bu görseli paylaşacağım...Benim bildiğim Fatih Terim böyle bir kötü rekorun parçası asla olamaz. Galatasaray ile imza atmadık başarı bırakmayan imparatora böyle bir rekor yakışmaz. Bu nedenle bu maça Galatasaray ekstra motivasyon ile çıkacaktır. Göztepe ise zaten ligin en iddiasız takımlarından biri. Maçlara tamamen öylesine çıkıyorlar. En fazla bir hazırlık maçı ciddiyetinde olacaklardır. Renklerin kardeşliği ilkesinden de yola çıkarak Galatasaray'ın bu kötü günleri atlaması adına maça fazla asılmayacaklardır. 5-1 Galatasaray kazanır diyorum.
Ama o mesajında kullanmışsın maalesef büyü bozuldu. Kazanamasaydık kaybetseydik bu mesajını alıntılayacaktın çünkü çok iyi biliyorum.İlk mesajım buydu yani silahımı kullanmadım zaten