Galatasaray - Göztepe | STSL 17. Hafta Maçı | Haber & Yorumlar

Ah be bu sefer de asist Rodrigues gol Gomis olacaktı kaleciye takıldık :D

Göztepe ligin en sağlam takımlarından. Zor geçeceğini zaten biliyorduk. Garry sakatlığı çok kötü oldu. Sabri daha ölmediğini göstermek için takımı tamamen sahiplenmiş durumda. O ne deparlardı öyle :D Konuşmalar falan :D İyi maç çıkarıyor.
Oyunu biraz rakip tarafta oynaya bilsek golü buluruz. 5-10 dakikalık bir bunaltma yeter.

Maç heyecanlı ben de radyodan takip ediyorum. :A
özelden link atayım izle kanka :A

Cristiano Ronaldo'nun golüyle geri döndük. :Z

Göztepe 1-0 öne geçti, Fatih Terim istifa :A @S.G.A.T. @Sherlock @DarkLegenD

Orada mısınız? :A

lbn95p.jpg

Oha ne astı be 😱 Frikik olunca kullanacak adam yok yine Maicon'a kaldık diye geçirdim içimden adam Pirlo çıktı :A

Ne maçtı be :A İmparator'a hoşgeldin hediyesi oldu güzel de oldu. Elinin değdiği çok belli oluyor.

Maicon'un frikik golü muazzamdı. Yasin'in kafa golü de güzeldi :A

İnşallah şampiyon olacağız. Hedef#21

Çok fazla konuşup edebiyat yapmaya gerek yok. Maçın özeti;

7E359211-165B-4596-8388-D598887B8E2D.jpeg

İnşallah sezonun da özeti olur, 21. şampiyonluğumuzu alın TERİMizle ilan ederiz :)

Bu maçı kaybetsek bile benim açımdan pek sıkıntı yok. Zaten Fatih Hoca daha yeni geldi. Buna rağmen Galatasaray 3-1 maçı alacaktır
İddiaya tövbe ettik :)

Her şeye rağmen bu maçı almamız çok iyi oldu. Göztepe gibi güçlü bir takımı 2-3 gün çalıştırarak yeniyorsan bunun adı başarıdır. Ara transfere iyi giriş yaptık. Alınacak oyuncularla şampiyonluğu garantileyeceğiz gibi duruyor.

Göztepe bu sene ligin en iyi ve en diri takımlarından, önemli bir galibiyetti. Özellikle yediğimiz penaltı golünden sonra etkili bir oyunla maçı kazandık. Devre arasında yapılacak transferlerle, Fatih Terim’in yapacağı dokunuşlarla, kuracağı teknik ekiple bu takım üst düzey bir seviyeye çıkacaktır.

Maçın ardından Fatih Terim, Taffarel ile görüştüğünü söyledi. Muslera en iyi dönemini Taffarel kaleci antrenörüyken geçirdi. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Muslera performansı izleyeceğimize eminim.