Galatasaray - Beşiktaş | STSL 33. Hafta Maçı | Haber ve Yorumlar

İşte bu be aslansınız hepiniz. Kareografi mükemmeldi.

Yasin çok etkili değildi ama süper gol attı bu şampiyonlukta çok payı var.

Hamit, Muslera ve Sneijder winner karakterini ortaya koydu hepsi müthişti.

Bek oyuncularımızın ikisini de özellikle savunmada beğendim.

Burak'ın yaptığı da çok yanlıştı. Hayır boş boş koşuyordun hoca seni çıkardı yerine pres yapan Umut'u aldı, etkinliğimiz arttı ve gol geldi. Neyin tavrı?

Cimbomum sen cok yasa!!!

FB ve BJK Cimboma karsi hep bir oldular ,olsunlar) buyuk takima karsi bence tum takimlar bir olsunlar)

Rabbim sana şükürler olsun bizleri mahçup etmedin şükürler olsun fbjk kardeşliğini yerle yeksan ettik

maç boyunca ecel terleri döktük acayip terledim bağırdık sonunda kazandık mutluyuz huzurluyuz sevinçliyiz ve ŞAMPİ yiz

yarın şampiyon olacağımızı düşünüyorum

maçın en iyisi bana göre sabriydi müthiş oynadı bjk soldan hiç varlık gösteremedi paso soldan geldi hatta kerim frei solda yapamayınca sağa geldi baya etkili oldular

necip Türkiye futbol liginin en sert rakibine direk dalan çirkef oyuncusudur yazıklar olsun 50 tane faul yaptı bi tane sarı kart görmedi

hakem rezalet ötesiydi resmen beşiktaş 12 kişi oynadı bi daha bu hakemi bizim maçımıza istemiyoruz bu ne ya herşeyi bjk ye verdi meloya kart göstermek için adam fırsat kolluyor sanki rezildi

beşiktaşa 10 puan fark taktık

dünyanın en iyi taraftarı büyük Galatasaray taraftarına helal olsun o ne müthiş koreografi o ne müthiş baskı vahşetül endamdı

Maçtan önce Sinan Enginle konuşmuş herhalde

---Tapatalk---

maçta dikkat ettiniz mi hamza hamzaoğlunun tam arkasında kurtlar vadisinin yıldız isimlerinden PUSAT ÇAKIR vardı yeşil tişörtüyle

Zorlansak da kazanmasını bildik. Derbide bulduğun pozisyonları gol yapacan arkadaş biz de bunu yaptık. Tecrübemizle kazandık.

Beşiktaş beklediğim gibi iyi futbol oynadı hatta çoğu zaman oyunu domine ettiler ama takımda kaliteli adam sayısı az olunca kazanamadılar.

Tüm oyuncularımız canla başla savaştılar. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. İnşallah bu akşam resmen ilan edecez. Fener'in Başakşehir'i yenmesi pek kolay gözükmüyor.

başakşehir garanti avrupada bursa şikeden gidemiyor avrupaya onlarda 3 yıl ceza almışlar

başakşehir garanti avrupada bursa şikeden gidemiyor avrupaya onlarda 3 yıl ceza almışlar