Polat Şaşmaz
Favori Üye
İnşallah agaDördüncü yıldızımız hayırlı olsun, yarın büyük olasılıkla resmileşecektir.
?
Ben unutmadim sen unutmuşsun
Sahi Sinan Engin "Beşiktaş, Arena'ya 4 puan önde gider" demişti değil mi?
Aynen Ahmet Çakar da FB şampiyon olur dediği kağıdı yırttıSahi Sinan Engin "Beşiktaş Arena'ya 4 puan önde gider demişti değil mi?7 Puan geride gitti, 10 puan geride döndü.
Maçtan önce Sinan Enginle konuşmuş herhaldeRabbim sana şükürler olsun bizleri mahçup etmedin şükürler olsun fbjk kardeşliğini yerle yeksan ettik
maç boyunca ecel terleri döktük acayip terledim bağırdık sonunda kazandık mutluyuz huzurluyuz sevinçliyiz ve ŞAMPİ yiz
yarın şampiyon olacağımızı düşünüyorum
maçın en iyisi bana göre sabriydi müthiş oynadı bjk soldan hiç varlık gösteremedi paso soldan geldi hatta kerim frei solda yapamayınca sağa geldi baya etkili oldular
necip Türkiye futbol liginin en sert rakibine direk dalan çirkef oyuncusudur yazıklar olsun 50 tane faul yaptı bi tane sarı kart görmedi
hakem rezalet ötesiydi resmen beşiktaş 12 kişi oynadı bi daha bu hakemi bizim maçımıza istemiyoruz bu ne ya herşeyi bjk ye verdi meloya kart göstermek için adam fırsat kolluyor sanki rezildi
beşiktaşa 10 puan fark taktık
dünyanın en iyi taraftarı büyük Galatasaray taraftarına helal olsun o ne müthiş koreografi o ne müthiş baskı vahşetül endamdı
Gene kaçırdımmaçta dikkat ettiniz mi hamza hamzaoğlunun tam arkasında kurtlar vadisinin yıldız isimlerinden PUSAT ÇAKIR vardı yeşil tişörtüyle
Aynen aga geçen haftada vardı bu haftada adam koyu Galatasaraylımaçta dikkat ettiniz mi hamza hamzaoğlunun tam arkasında kurtlar vadisinin yıldız isimlerinden PUSAT ÇAKIR vardı yeşil tişörtüyle
4 haftadır aynı mesajı yazıyorum Beşiktaşı göçerttimBeşiktaş kazanacaktır
başakşehir garanti avrupada bursa şikeden gidemiyor avrupaya onlarda 3 yıl ceza almışlarZorlansak da kazanmasını bildik. Derbide bulduğun pozisyonları gol yapacan arkadaş biz de bunu yaptık. Tecrübemizle kazandık.
Beşiktaş beklediğim gibi iyi futbol oynadı hatta çoğu zaman oyunu domine ettiler ama takımda kaliteli adam sayısı az olunca kazanamadılar.
Tüm oyuncularımız canla başla savaştılar. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. İnşallah bu akşam resmen ilan edecez. Fener'in Başakşehir'i yenmesi pek kolay gözükmüyor.
başakşehir garanti avrupada bursa şikeden gidemiyor avrupaya onlarda 3 yıl ceza almışlarZorlansak da kazanmasını bildik. Derbide bulduğun pozisyonları gol yapacan arkadaş biz de bunu yaptık. Tecrübemizle kazandık.
Beşiktaş beklediğim gibi iyi futbol oynadı hatta çoğu zaman oyunu domine ettiler ama takımda kaliteli adam sayısı az olunca kazanamadılar.
Tüm oyuncularımız canla başla savaştılar. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. İnşallah bu akşam resmen ilan edecez. Fener'in Başakşehir'i yenmesi pek kolay gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?