Kasımpaşa defansının hesaplarını irdelemelerini öneriyorum. 😅👎🏻Sonunda be Sara!
Senden bu şutları bekliyoruz işte![]()
İncinmişsin TrabzonluKasımpaşa defansının hesaplarını irdelemelerini öneriyorum. 😅👎🏻
Pozisyonda Sara övecek bir şey yok. 😅 Sallai'ye dua etsinler.İncinmişsin Trabzonlu![]()
Aynen aynen Sara’ya sadece dokunmak kaldıPozisyonda Sara övecek bir şey yok. 😅 Sallai'ye dua etsinler.![]()
2/0 sonrası hem GS hem FB maçlarını kapatıyorum şekerim. O yüzden golü görmedim. Gerekte yok. 😅Aynen aynen Sara’ya sadece dokunmak kaldı
Icardi baba da çok güzel attı![]()
Neyi kast ettiğine bağlı. 😂Yatar demis miydim @TenTen![]()
Ben emreden daha iyi teknik direktörlük yaparım tuttuğum takım karşıma çıksa bile yinede yenmeye oynatırım takımımı hoşlandığım kızın sınıfını yendin ben hoşlandığım kız maçı sat diye ben satmadım maçı 9-3 yendim satanları çıkartıyorum oyundan ben her maçı yenmek için oynatıyordum @Yakamoz-AsiYatar demis miydim @TenTen![]()
Ben emreden daha iyi teknik direktörlük yaparım tuttuğum takım karşıma çıksa bile yinede yenmeye oynatırım takımımı hoşlandığım kızın sınıfını yendin ben hoşlandığım kız maçı sat diye ben satmadım maçı 9-3 yendim satanları çıkartıyorum oyundan ben her maçı yenmek için oynatıyordum @Yakamoz-Asi
ben o işleri en son 2012 de bıraktım lisede Türkiyede sabır yok lisede 4 yıl teknik direktörlük yaptım aynı sınıfa 9 c nin tamamı sosyal'e gelmiştiTakimin basina gec git hemen basvur![]()
Emre'ye bir teknik direktörlük dersi lazım Salih uçana futbol dersi verdim benim sınıfımda oynarken bodrumda @cokiyitvciAh Kasımpaşa 1 gol niye atmadın?
Her sene ligin acayip bir yerinde GS başkanı ile TFF başkanı göstermelik kavga ediyor sonra GS alıp başını gidiyor. Sonra lig sonuna kadar GS'nin hiç sesi çıkmıyor. Diğer seneye geçince yine GS-TFF gerginliği artıyor. Sürekli aynı senaryoyu izleyip duruyoruz.
Haklı.Mesmeso ince bir mesaj vermiṣ gibi ne diyorsun @TenTen![]()