"Yedlin balonu" mesajları geliyor, hissediyorum...Yedlin yeni Cavanda diyebilir miyiz.. @Tolstoyevski
"Yedlin balonu" mesajları geliyor, hissediyorum...Yedlin yeni Cavanda diyebilir miyiz.. @Tolstoyevski
Hele bir Özeline bakıver"Yedlin balonu" mesajları geliyor, hissediyorum...
İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göçmezmiş.İkinci yarı baya ofansif olduk ya fark yiyeceğiz ya da çevireceğiz diyecektim ki penaltı oldu,
Alanya tarihi farka gider bugün.
Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazımYenemediğin Galatasaray uzay takımı değilmiş dimi Erol?
Fener de dün elendi yalnız.İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göçmezmiş.
Fener'in 3'te 1'i kadar kaliteli kadroya sahip olmayıp da 3 puanla dönmek önemli iştir ama dev aynasında gören taraf mağlubiyetten sonra bile "bu şampiyonluğun habercisidir" diyen taraftırEksik Fenerbahçe'yi kötü oynayarak, tartışmalı bir pozisyon ile yenip kendini dev aynasında görmeyeceksin işte...
Şu an için kendi savunduğu alanı otoban yaptı"Yedlin balonu" mesajları geliyor, hissediyorum...
Ben ne dedim?Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım
Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------
Fener de dün elendi yalnız.
Uzay takımısınız yani?Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım
Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------
Fener de dün elendi yalnız.
Olacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı.@Tolstoyevski benim gündüz olan 2 kere mücadelemden dolayı mı acaba
Hayır uzay takımını deplasmanda yendik fakat daha dünyadayız, birkaç seneye aya çıkacağız nasipse.Uzay takımısınız yani?Daha 1 ay bile olmadı Beşiktaş'a karşı etkisiz bir şekilde yenilmenizin üstünden.
Fatih Terim'in çıkardığı kadro senin dediğini pek doğru çıkarmıyor yalnız. Tamam %100 bir odakla çıkmamış olabilirsiniz ama %30 falan da abartı.
@Tolstoyevski benim gündüz olan 2 kere mücadelemden dolayı mı acaba
Bunu totem = Tols olarak sen mi diyorsun?Olacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı.
Hangi Fenerbahçeli uzay takımıyız gibi bir söylemde bulunuyor. Benim bildiğim kadarıyla son 2 aydır kadro iyi hoca kötü idare etmeye çalışıyoruz yorumları varOlacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı.
------
Hayır uzay takımını deplasmanda yendik fakat daha dünyadayız, birkaç seneye aya çıkacağız nasipse.
O sadece örnek tabi, anlatmak istediğim çok daha az odaklandıkları lige oranla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?