Galatasaray 2-3 Alanyaspor | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Çeyrek Final Maçı

Hangi Takım Yarı Finale Yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
GS çökmedi ise acil çökelim Salih'e. Salih aklın varsa bize gelirsin oğlum 2 sene sonra Fiorentina.

Yenemediğin Galatasaray uzay takımı değilmiş dimi Erol?
Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım

Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------

İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göçmezmiş.
Fener de dün elendi yalnız.

Reactions: 12.Adam
Eksik Fenerbahçe'yi kötü oynayarak, tartışmalı bir pozisyon ile yenip kendini dev aynasında görmeyeceksin işte...

Reactions: DarkLegenD
Eksik Fenerbahçe'yi kötü oynayarak, tartışmalı bir pozisyon ile yenip kendini dev aynasında görmeyeceksin işte...
Fener'in 3'te 1'i kadar kaliteli kadroya sahip olmayıp da 3 puanla dönmek önemli iştir ama dev aynasında gören taraf mağlubiyetten sonra bile "bu şampiyonluğun habercisidir" diyen taraftır

Ayrıca derbide deplasmanda kötü oynayıp da kazanmak ayrı bir keyif, geçen sene demiştik "o sene bu sene, bundan sonra her sene..."

Reactions: DarkLegenD
Ben ne dedim?
Farklı birşey anlatmıyorum ki

Reactions: Tolstoyevski
Uzay takımısınız yani?
Daha 1 ay bile olmadı Beşiktaş'a karşı etkisiz bir şekilde yenilmenizin üstünden.
Fatih Terim'in çıkardığı kadro senin dediğini pek doğru çıkarmıyor yalnız. Tamam %100 bir odakla çıkmamış olabilirsiniz ama %30 falan da abartı.

@Tolstoyevski benim gündüz olan 2 kere mücadelemden dolayı mı acaba
Olacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı.

------

Hayır uzay takımını deplasmanda yendik fakat daha dünyadayız, birkaç seneye aya çıkacağız nasipse.

O sadece örnek tabi, anlatmak istediğim çok daha az odaklandıkları lige oranla.

Reactions: Dosi
bence Feneri yalnız bırakmamak için Galata da kaybetti artık sıra Beşiktaşta umarım o da kaybeder ve daha heyecanlı bir lig kapışması olur

Reactions: 12.Adam
Hangi Fenerbahçeli uzay takımıyız gibi bir söylemde bulunuyor. Benim bildiğim kadarıyla son 2 aydır kadro iyi hoca kötü idare etmeye çalışıyoruz yorumları var