Galatasaray 2-3 Alanyaspor | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Çeyrek Final Maçı

Hangi Takım Yarı Finale Yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Bunu totem = Tols olarak sen mi diyorsun? :A
Maç konularını açmada totem olduğuna zerre inanmıyorum uzun zamandır, bunu Kadıköy'deki GS-FB derbilerinden sadece 2'sini açmış ve ikisinde de GS galibiyeti görmüş biri olarak diyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hangi Fenerbahçeli uzay takımıyız gibi bir söylemde bulunuyor. Benim bildiğim kadarıyla son 2 aydır kadro iyi hoca kötü idare etmeye çalışıyoruz yorumları var :D
Her sene klasik olarak Temmuz döneminde başlar, Ağustos'ta bu söylemler yüksek sesle söylenir, Eylül'de havaya girilir, Ekim-Kasım-Aralık derken.. Şubat civarı başlar çöküş ve Nisan gelmeden Bein Sports iptal kampanyaları. :A Buna benzer bir tweet vardı, bulamadım şimdi onu diyorum.

Fakat burada uzay takımı muhabbeti başlatan siz oldunuz. Kupa maçlarına lige oranla %30 "odak veriyorlar" dedim diye geldi bu cevap, yoksa GS'nin şov yaptığını söyleyen de yok hatta şampiyonluk şansı çok düşük diye savunuyorum uzun zamandır. :A

Fener'in 3'te 1'i kadar kaliteli kadroya sahip olmayıp da 3 puanla dönmek önemli iştir ama dev aynasında gören taraf mağlubiyetten sonra bile "bu şampiyonluğun habercisidir" diyen taraftır :A

Ayrıca derbide deplasmanda kötü oynayıp da kazanmak ayrı bir keyif, geçen sene demiştik "o sene bu sene, bundan sonra her sene..."
Kadrolar hemen hemen denkti nasıl 3'te 1'i kadar kaliteli? :A Muslera, Marcao, Saracchi, Belhanda, Onyekuru, Mohamed kötü adamlar mı? :A Fenerbahçe'nin kadrosu sakatlar döndüğünde evet sizden iyi ama derbi kadroları denkti.

Her sene klasik olarak Temmuz döneminde başlar, Ağustos'ta bu söylemler yüksek sesle söylenir, Eylül'de havaya girilir, Ekim-Kasım-Aralık derken.. Şubat civarı başlar çöküş ve Nisan gelmeden Bein Sports iptal kampanyaları. :A Buna benzer bir tweet vardı, bulamadım şimdi onu diyorum.

Fakat burada uzay takımı muhabbeti başlatan siz oldunuz. Kupa maçlarına lige oranla %30 "odak veriyorlar" dedim diye geldi bu cevap, yoksa GS'nin şov yaptığını söyleyen de yok hatta şampiyonluk şansı çok düşük diye savunuyorum uzun zamandır. :A
Vallaha hocam lafları yine değişik yerlere çekiyorsun ilginç :A
%30 odak veren takım kalede Muslera forvette Mohammed kanatta Onyekuru falan çıkmaz. Adamlar sizi yeniyor işte %30 veriyoruz yaa normal demek kendinizi kandırmak olur. Sizi normal şartlarda yenmemiz gerekirdi tabii. Başımızda ortalama bir hoca olsa cumartesi bizim galip çıkma olasılığımız da epey yüksekti :D

Kadrolar hemen hemen denkti nasıl 3'te 1'i kadar kaliteli? :A Muslera, Marcao, Saracchi, Belhanda, Onyekuru, Mohamed kötü adamlar mı? :A Fenerbahçe'nin kadrosu sakatlar döndüğünde evet sizden iyi ama derbi kadroları denkti.
Kağıt üstünde aynı kadroları, Muhammed de dahil birebir aynı kadroları fakat 2020 Temmuz ayında konuşuyor olsaydık çok farklı bir durum ve algı söz konusu olurdu. Ama şimdi algı olarak cidden denk gözüküyor ama Fener'in kadrosu kağıt üstünde çok daha baskındı. :A

Vallaha hocam lafları yine değişik yerlere çekiyorsun ilginç :A
%30 odak veren takım kalede Muslera forvette Mohammed kanatta Onyekuru falan çıkmaz. Adamlar sizi yeniyor işte %30 veriyoruz yaa normal demek kendinizi kandırmak olur. Sizi normal şartlarda yenmemiz gerekirdi tabii. Başımızda ortalama bir hoca olsa cumartesi bizim galip çıkma olasılığımız da epey yüksekti :D

Açıkcası farklı yerlere çektiğimi sanmıyorum bu kez sen çektin, ben başka şey anlatırken sen olayı uzaya marsa bağladın durduk yere :A

Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım :A

Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------

Fener de dün elendi yalnız. :A

Şu cümlemdeki koyu işaretlenen çoğul eki bizim futbolcuları simgeliyor, eğer rotasyondan dolayı olsaydı zaten kafa vermiyorlar değil de rotasyondan dolayı oldu derdim. Ama sahadaki aynı futbolcular, şampiyonluk yolundaki 3 puan peşinde koşulan lig maçlarına, şu an oynanmakta olan kupa çeyrek final maçının en azından ilk yarısı itibariyle 2-3 katı daha fazla odak, konsantrasyon, önem veriyorlar. Bu tüm büyük takımlar için geçerli belki de, Antep maçındaki konsantrasyon ile bu maçtaki konsantrasyon ve odak bir değil, olması da beklenemez. :A

Hadi 2 gol daha :A
------

Mısır ligi için fizik gücü epey yüksek bu arada helal olsun :A

IMG_1361.jpg

------

Onyekuru, Mohamed, Gedson... Bu sezonki 3 transfer de ilk maçlarından gol atmış oldu böylece. Yeni transferler gol bakımından bizde bereketli başlıyorlar genelde oldum olası.

Yedlin ilk maçında vasatı aşamadı ama her futbolcu ilk maçında şov yapacak değil. Onyekuru, Mostafa filan yaptığı için haliyle beklenti ve hayal kırıklığı orantılı oluyor. Ama Yedlin'in defans mentalitesini halledince bu takımın ön plana çıkan isimlerinden biri olacağını düşünüyor, en azından umuyorum.

Gedson oynadığı süre boyunca ışık verdi potansiyeline dair. Ama kupa maçı olduğu için asıl sınav Pazar günü başlayacak ve gelecek hafta Alanyaspor deplasmanı ile en zorlu eşiğe geleceğiz. Bu Alanyaspor bize sürekli ters geliyor, belalımız oldular resmen. İlk yarıda da Arena'da yenmişlerdi. Ama bu mağlubiyet, gelecek hafta için çıkarılabilir bir ders olursa avantajlı bile olur lig adına.