Galatasaray 2-3 Alanyaspor | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Çeyrek Final Maçı

Hangi Takım Yarı Finale Yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
GS çökmedi ise acil çökelim Salih'e. Salih aklın varsa bize gelirsin oğlum 2 sene sonra Fiorentina.

Yenemediğin Galatasaray uzay takımı değilmiş dimi Erol?
Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım :A

Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------

İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göçmezmiş. :F :A
Fener de dün elendi yalnız. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Eksik Fenerbahçe'yi kötü oynayarak, tartışmalı bir pozisyon ile yenip kendini dev aynasında görmeyeceksin işte...

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Eksik Fenerbahçe'yi kötü oynayarak, tartışmalı bir pozisyon ile yenip kendini dev aynasında görmeyeceksin işte...
Fener'in 3'te 1'i kadar kaliteli kadroya sahip olmayıp da 3 puanla dönmek önemli iştir ama dev aynasında gören taraf mağlubiyetten sonra bile "bu şampiyonluğun habercisidir" diyen taraftır :A

Ayrıca derbide deplasmanda kötü oynayıp da kazanmak ayrı bir keyif, geçen sene demiştik "o sene bu sene, bundan sonra her sene..."

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Kupa maçı olduğu için lig maçlarına verilen odağın %30'unu vermiyorlar bunu da es geçmemek lazım :A

Arada yenilmek iyidir, Ligde 5'te 5 yapmıştık ve tıpkı bataryayı arada bitirip yeniden şarj etmek gibi bir noktada yenilmek gerekiyordu ve o da lig maçı yerine kupada oldu, hayırlara vesiledir...
------

Ben ne dedim? :A Farklı birşey anlatmıyorum ki

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

------

Uzay takımısınız yani? :A Daha 1 ay bile olmadı Beşiktaş'a karşı etkisiz bir şekilde yenilmenizin üstünden.
Fatih Terim'in çıkardığı kadro senin dediğini pek doğru çıkarmıyor yalnız. Tamam %100 bir odakla çıkmamış olabilirsiniz ama %30 falan da abartı.

@Tolstoyevski benim gündüz olan 2 kere mücadelemden dolayı mı acaba :A
Olacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı. :A
------

Uzay takımısınız yani? :A Daha 1 ay bile olmadı Beşiktaş'a karşı etkisiz bir şekilde yenilmenizin üstünden.
Fatih Terim'in çıkardığı kadro senin dediğini pek doğru çıkarmıyor yalnız. Tamam %100 bir odakla çıkmamış olabilirsiniz ama %30 falan da abartı.
Hayır uzay takımını deplasmanda yendik fakat daha dünyadayız, birkaç seneye aya çıkacağız nasipse. :A

O sadece örnek tabi, anlatmak istediğim çok daha az odaklandıkları lige oranla. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Tolstoyevski benim gündüz olan 2 kere mücadelemden dolayı mı acaba :A
IMG_0977.JPG

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bence Feneri yalnız bırakmamak için Galata da kaybetti artık sıra Beşiktaşta umarım o da kaybeder ve daha heyecanlı bir lig kapışması olur

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Olacakla öleceğe çare yoktur derler, tamamen oynana futbolla alakalı. :A
------

Hayır uzay takımını deplasmanda yendik fakat daha dünyadayız, birkaç seneye aya çıkacağız nasipse. :A

O sadece örnek tabi, anlatmak istediğim çok daha az odaklandıkları lige oranla. :A
Hangi Fenerbahçeli uzay takımıyız gibi bir söylemde bulunuyor. Benim bildiğim kadarıyla son 2 aydır kadro iyi hoca kötü idare etmeye çalışıyoruz yorumları var :D