Galatasaray 2-3 Alanyaspor | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Çeyrek Final Maçı

Hangi Takım Yarı Finale Yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
6022402eae298b79cc357026.jpg

Ziraat Türkiye Kupası 2020-2021 Sezonu Çeyrek Final mücadelesinde Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor.

Tek maç usulüyle oynanacak karşılaşmada 90 dakika sonucunda galip gelen taraf olmaması durumunda uzatmalara gidilecek.

Saat 20.45'te A Spor'dan yayınlanacak mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Hadi tebrikler @Tolstoyevski
Dün okadar telaşlı günümdü, bu gün kadar aksilik yaşanmadı konuyu açarken :A
Yine de keyifliydi fakat internet tıpkı dalgalı denizde sallanan gemi gibi gidip gidip geliyor dalgalanıyor kıl payı kapmaya şaşırdık. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
ben saatleri şaşırdım :A neyse oldu birşeyler 🤫
Bu kupa maçları bizi baya dalgınlaştırdı, ben de maçın ATV'de olduğunu sanıyordum sen çıtlatınca A Spor'da olduğunu fark ettim. 😱 :A Dünkü konuda da hakem ismi yanlışmış mesela, VAR hakemini maçın hakemi olarak yazmışız ama olacak artık o kadar şeyler dalgınlıklar. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu kupa maçları bizi baya dalgınlaştırdı, ben de maçın ATV'de olduğunu sanıyordum sen çıtlatınca A Spor'da olduğunu fark ettim. 😱 :A Dünkü konuda da hakem ismi yanlışmış mesela, VAR hakemini maçın hakemi olarak yazmışız ama olacak artık o kadar şeyler dalgınlıklar. :A
ben sana güvenerekten ne yazsan ona göre açıyorum genelde :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hadi tebrikler @Tolstoyevski
Dün okadar telaşlı günümdü, bu gün kadar aksilik yaşanmadı konuyu açarken :A

Yine de keyifliydi fakat internet tıpkı dalgalı denizde sallanan gemi gibi gidip gidip geliyor dalgalanıyor kıl payı kapmaya şaşırdık. :A

ben saatleri şaşırdım :A neyse oldu birşeyler 🤫

Çok şükür yoldaşım konuyu açtı da olası bir tatlı kriz başlamadan sona erdi. :A :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961