Galatasaray 1-0 Adana Demirspor | Trendyol Süper Lig 23. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,156
Puanı
1,060
Süper Ligin 23. hafta maçında Galatasaray sahasında ligin son sırasında bulunan Adana Demirspor'u konuk edecek.

19.00'da başlayacak mücadele ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Morata’nın penaltı golüyle 1-0 öndeyiz. Osimhen dışında bir penaltıcımızın daha olması güzel oldu :A

Mertens sen rezil bir adamsın. Bu adamın aldığı her penaltı şaibeli. Adamın ayağına taktı kendini attı yere şunu izleyip iptal de etmediler. Düşmüş Adana karşısında dahi hakem katkısı. Aynen iyiler mutlaka kazanır moruk.

Haksız penaltıyla öne geçmemiz iyi olmadı. Derbide bizi doğrayabilirler :A

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Yine başladık gol kaçırmalara. Bu filmi çok izledik. Kaza yaşamasak bari.

Adana Demirspor sahadan çekildi.

Haftalardır yaşanan ahlaksızlık karşısında sonunda yapılması gereken şeyi birisi yaptı. Bundan sonra tüm Anadolu kulüplerinin yapması gereken budur. Bu iki arsızlara artık yeter denmesi lazım. Gerçi çok umursamaz güler geçerler.

TFF istifa.

Haftalardır yaşanan ahlaksızlık karşısında sonunda yapılması gereken şeyi birisi yaptı. Bundan sonra tüm Anadolu kulüplerinin yapması gereken budur. Bu iki arsızlara artık yeter denmesi lazım. Gerçi çok umursamaz güler geçerler.

TFF istifa.
En fazla, -3 puan silme cezası. 3/0 hükmen mağlubiyet. GS'nin işine geldi.

Dışarıdan bakınca penaltı gibi duruyor ama yakın çekimde penaltı ile alakası yok. VAR'a neden gidilmedi anlamadım.

Geçen haftaki Rize maçında verilen penaltı, bu hafta Adana Demirspor maçı penaltı, sahada takımların oyunlarını konuşacak şeyler bulamıyoruz. Çünkü hakem oyunları her şeyin önüne geçiyor. Maçı takımlar değil hakemler oynuyor. TFF İstifa.
İbrahim Hacıosmanoğlu İstifa..

ligin yayın geliri max 50 milyon dolar olmalı. bu kadar kalitesiz lig için daha fazla para vermek hata olur. bein medya yerinde olsam sözleşme iptali için şartları zorlarım.

Yalnız, o penaltıyı nasıl çaldı hakem.. Halen anlamadım.
Adam resmen ayağını kendi takıp, taklacı güvercin gibi yuvarladı kendini...

İnanamıyorum yahu.
Vallahi Bein Sport olsam daha fazla efor harcamam bu lig için, tazminatımı öder çeker giderim.

• Aynen
Reactions: TenTen
ligin yayın geliri max 50 milyon dolar olmalı. bu kadar kalitesiz lig için daha fazla para vermek hata olur. bein medya yerinde olsam sözleşme iptali için şartları zorlarım.
bence suçlu yayıncı kuruluş Fenerbahçe'yi domuz eti gibi görüyor @tifosi12345 @The_Erinch
------

Yalnız, o penaltıyı nasıl çaldı hakem.. Halen anlamadım.
Adam resmen ayağını kendi takıp, taklacı güvercin gibi yuvarladı kendini...

İnanamıyorum yahu.
Vallahi Bein Sport olsam daha fazla efor harcamam bu lig için, tazminatımı öder çeker giderim.
ben bein sporttan şüpheleniyorum korkudan verdi eyüpspor maçında tehdit ettiler hakemi @The_Erinch

Sirk ligi bunların hata olduğunu düşünen varsa elimde köprü var :A

GS 3-1 yener demiştim, olsun puan kazandım yarışmadan. :D