2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Yani yanlış hatırlamıyorsam önceki etkinliğin son 16'sının çoğu aday listesinde yoktu? :A

Pınar Deniz falan şampiyon olacaktı neredeyse, şimdi ben önermesem yarışmayacak mıydı belki yani. :A

Neyse ben oylayıp geçerim, önceki etkinlikte nedense yakından ilgilenmiştim, bu sefer çok ilgimi çekmedi. Dizi etkinliğinde daha çok sesim çıkar. :A
Şimdi bazı detayları açık etmeyeyim yoksa gidip hiç bilinmeyen iddiasız isimlerle gelmeye devam ederler.
Tam liste kurulunca bakınırsın :A
En Özlenilen Dizi 3. Sezonu sonbaharda gelecek.
Bundan sonra sırada sizin şarkı var. Ben ve Bully şarkı 2024ü büyük ihtimalle Mayısta yaparız. Arada sırada bekleyenler var :A yaz molası sonrası yine beliririz :A
Ha bide Yeşilçam oyuncuları var. O da ilerde :A @Bully

Şimdi bazı detayları açık etmeyeyim yoksa gidip hiç bilinmeyen iddiasız isimlerle gelmeye devam ederler.
Bundan sonra sırada sizin şarkı var. Ben ve Bully şarkı 2024ü büyük ihtimalle Mayısta yaparız. Arada sorada bekleyenler var :A yaz molası sonrası yine beliririz :A
Üyelerimizi etkinliklerle buluşturmaya tam gaz devam edeceğiz :A Yeşilçam bakalım bu sene olur mu, 2026’ya da kalabilir :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Üyelerimizi etkinliklerle buluşturmaya tam gaz devam edeceğiz :A Yeşilçam bakalım bu sene olur mu, 2026’ya da kalabilir :A
2026'da da aynı etkinlikleri tekrarlar sonra 2027'ye kaldı deriz. 2026'da yapacağımız ilk etkinlikte 2025 Yılın Favori Üyesi olur. :A :kiki:

• Güldürdün
Reactions: Bully
2026'da da aynı etkinlikleri tekrarlar sonra 2027'ye kaldı deriz. 2026'da yapacağımız ilk etkinlikte 2025 Yılın Favori Üyesi olur. :A :kiki:
Sen bize laf mı çarptın? :A

2027’ye kalmaz Yeşilçam. En Favori Üye’den hemen önce veya hemen sonra yaparız gibi :A Yani 2025 sonu veya 2026 başı.

En Favori Güzel 2 senede bir yapılıyor.
Hit Olmuş şarkılar tamamlandı onun devamı yok misal :A yenilere yer var

En Favori Üye, şarkı, Film yerli yabancı, diziler klasik yöneticilerin yaptığı etkinlikler. Şarkının büyük bir kısmını adminlik geçmişinden dolayı Bully’e paslıyorum.

Bu sene bunlara ek olarak Özlenilen dizi eklenecek. Yabancı şarkılar geliyor. Yerli şarkı var. Sonrası bakılır :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
En Favori Güzel 2 senede bir yapılıyor.
Hit Olmuş şarkılar tamamlandı onun devamı yok misal :A yenilere yer var

En Favori Üye, şarkı, Film yerli yabancı, diziler klasik yöneticilerin yaptığı etkinlikler. Şarkının büyük bir kısmını adminlik geçmişinden dolayı Bully’e paslıyorum.

Bu sene bunlara ek olarak Özlenilen dizi eklenecek. Yabancı şarkılar geliyor. Yerli şarkı var. Sonrası bakılır :A
Takip edicem. Bu mesajı yıldızladım sayın. 😅 @Bully @Dosi
(İsim sırası harfe göre yapılmıştır. İsim etiketleme)
------

Aktifliğin ve hevesin tavan maşallah bu aralar :A Nazar değmesin :A
Burayı bırakırsam şuan depresyona girerim. O kadar boşum. Üzülüyorum halime. Pazartesiden sonra 5 gün herşeyden elimi ayağımı cekeyim mi diye düşündüm. Sınırda geziyorum anlayacağın. 😞🥹

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Bundan sonra sırada sizin şarkı var. Ben ve Bully şarkı 2024ü büyük ihtimalle Mayısta yaparız. Arada sırada bekleyenler var :A yaz molası sonrası yine beliririz :A
Tamamdır, biz hazırlıklara başlarız bu etkinlik ileriki turlara gelince. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Hangisi listede? Hiç biri yok (b)

Haklı bir tespit :A
serhat UTC isimleri olsun dedi. Şimdilik bir tanesi önerildi. Son kısımda unutmazsam ordan iki isim Serhat için ekleyeceğim :A
Afra’yı Masacre ekleyecek. Birileri önerecek mi onu bekliyor :A

Neslihan Atagül
Pınar Deniz ekliyorum o zaman
İkinci ismim de Pınar Deniz'di zaten. O da aradan çıkmış oldu Allah senden razı olsun @phoebebuffay :A

O zaman sana yeni bir isim doğdu. Bakalım bu ikili sonrası favorin kim :A
Aslı Enver gelir mi? :A
Aslı Enver en sevdiğim kadın oyunculardandır ama yaşı ilerledi ve çoluk çocuğa karıştı artık. Hakkımı onunla harcar mıyım bilemedim :A Ama yine de ben önermesem de yarışmada olmasını isterim sultanımın...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully