NOW Gaddar - Dizi Yorumları

Bu arada tekrar bir dizide buluştuğumuza sevindim. Enver karekterine hala çok sevinemesemde diziyi izlemeye devam edeceğim. İyi izlemeler herkese. @Dante

tesekkurler . sana da iyi seyirler. - diziyi izledigini bilmiyordum. aramiza hos geldin 😛
Gönül Dağını izlemedigim bir hafta da 4,5,6,7 bölümleri izledim. Bunu bir cumartesi günü hangi diziyi izleyeceksiniz konusunda yazmıştım.

İzlemeyi bıraktım diziyi ama sanırım bir Hudutsuz Sevda vakası da burada var. Sümeyye Aydoğan'ı geri plana atıp Buse Meral'i ön plana çıkarmışlar, adını da jenerikte öne eklemişler. Allah sabır versin izleyenlere.

Reactions: ömer karataş
Ben yapılan değişimi beğendim. Bu dizide zamanında Şahane Hayatım gibi potansiyelini kullanamayanlardan. Şahane Hayatım buradan sıyrılmayı başardı.
Sırada Gaddar var. Yeni yapılan hamleler ile bunu başaracaktır.

Dandun Mesut ile Nilüfer sevgili olacak bak. Demedi deme sonra.

Yağmur ölür bence

------

Aydan sert kız. Bence de iyi rol yapıyor.

Aydan gidecek.

Bekleyip göreceğiz. Ama daha önceki mesajda belirtmiştim Aydan yerine Leyla getirildi. Gizli başrol bir nevi o. Sümeyye Aydoğanı, Çağatay Ulusoy'un başrol için önerdiği daha önceden söylenmişti. Buna benzer haberler de çıktı medyada. Yapım daha sonrasında beğenmemiş olabilir.

Fragmanlara oranla bölüm biraz sönük geçti gibi he, ne dersiniz?

İbrahim Çelikkol Gaddar dizisinin kadrosuna dahil oldu. @Dante

@Dante ninde izni olursa şu sorular kısmını paylaşmak istiyorum. Çok yerinde tespit edilmiş sorular;

gaddar -

1- antihero mu ? siyah yagmurluk ,kotulerin kabusu,yardimsever,bi nevi sokak dan yerli bizden robinhood mu ? . unbreakable filminden mi esinlendi tasarimi gaddar giyim ve bua ntiheroluk kisvesi ?

2- sirket konusu daghan kimliginde mi ? , gaddar yagmurluk kimliginde mi islenmesi dusunuluyordu ?

3 - ask mesk konusu dizinin neresinde kilit ? eger ask mesk onde olacaksa, aci hayat gibi erkek gururu,inat, naz vs kilit kelimeler olarak finale kadar daghan agzindan duyacak miyiz ? aydan hep tu ka ka mi olacak bu hikaye de? sucu da yokken.

4 - dahgan'in gecmisi islenecek mi ? gizli bi gorevi var mi misal bizim halo gibi 😛 .

5 - enver yagmur konusu asiri absurd. dolayli olarak bu yolda ekber gibi bir villain de siradanlastirildi,,, mizaha evrildi. gerekli miydi bu yol ? .

6- sirket olayina nicin halen girilmiyor ?

7 - dahganin ailesi neden kendi aralarinda soguklar,kimya izleyen gecmiyor. sanki cenaze evi yahu ,, problemi de konusmuyorlar. niye anne, esine mesafeli,, baba ne diye daghan'a soguk,,, ozgur ne diye duz yazilmis,, bari bi seveni getirsinler sahne olsun,,enverin yaninda her anlamda olmamis . ozgur pislikten uzak kafa da bir mizacla giris yapti,ben oyle degilim daghan abi, ogrenci arkdslarla eve ciktik partime calisiyorum harclik vs. kotu seylerle isim olmadi,olmazda. eee, ne diye son bolum enverin himayesine sorgusuz girdi?

Round 1: Gaddar 1 Vs Cezmi Zakkum 0
Round 2: Gaddar Vs Korkut Zakkum

ibrahim celikkol cidden tarz olarak karizma ve saglam bir aurasi var.

daghan'in aydan aydan sayiklamasi

bolumu genel anlamda cok iyi buldum.

detaylar birazdan. . .
Fragman çıkmış. 3 sahne 32 saniye. Çok kısa ya. Millet 65 saniye veriyor birde Gaddar'a bak.

Çağatay, İbrahim ve Onur özelinde 3 iyi oyuncu 16/20 bölümü görür dizi. En az 7 haftası daha var.
Dediğim gibi bir oyuncu daha bekliyorum buraya. ( Bu kez kadın karekter)

Leyla & Dağhan olacak. Seni biraz kızdırayım. 😅
Mesut & Nilüfer olacak. Birincisi net bilgide, ikincisi hissikablel vuku.

fragman cikmis ;

@Hobbit , @ömer karataş
.

gorunuse gore -bolum de gurkan one cikacak.
tam net fragman olmasa da, vibe olarak fragmani - hukumsuz dizisine benzettim.

iyi seyirler.
Sanırım kafamda canlandırdığım ütopik senaryo ileride olacak. Beklemede kalmaya devam edelim o zaman.

fragman cikmis ;

@Hobbit , @ömer karataş
.

gorunuse gore -bolum de gurkan one cikacak.
tam net fragman olmasa da, vibe olarak fragmani - hukumsuz dizisine benzettim.

iyi seyirler.
3 tanıtım çıktı. 3'ü de çok iyiydi ve geçen hafta çok iyi yerde bitti. Artık bu haftada güzel yükseliş gelmezse çok yazık olacak. Umarım seyirci artık KENDİNE GELİR! 😡