NOW Gaddar - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
413
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net

FOX'un yeni dizisi Gaddar bu akşam ekran hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmeliğini Sinan Öztürk'ün, senaristliğini Hürer Ebeoğlu'nun üstlendiği yapımın kadrosunda Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici, Aytek Şayan ve Uğur Yıldıran yer alıyor.

Doğu'da görev yaptıktan sonra evine dönen Dağhan'ın değişen hayatını konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de FOX'ta!

Reactions: Angelica and Gizmen
Son yarım saat izleyeceğiz.

Bence dizi güzel. En azından hikayesi bir yere kadar ilerleyebilir. Ama ben oyuncular ve rollerinden şikayetçiyim. Üç erkek oyuncumuz bence garantiye kaçmışlar. Çağatay Ulusoy'dan Sarp Yılmaz, Onur Saylak'tan Veli Cevher, Uğur Yıldıran'dan da önceki rollerinden esintiler var. Oyuncular eski rollerinden çıkamamış gibiler veya çıkmamaları söylenmiş gibi.

Cuma gününe kesinlikle aksiyonu ile yeni bir soluk getirebilir. Dram yönünün de olacağını bize gösterdiler. Şimdilik Müdür ve Dağhan iş birliği içinde ama nereden sonra karşı karşıya gelecekler orası önemli. Diziye bence mutlaka bir yerde kötü adam gelecektir.

Azıcık denk geldim diziye iyiye benziyor

Bu diziyi forumda kimler izliyor
netten ilk 2 bölüme baktım ve 3. bölüme baṣladım. Senaryo kısıtlı sanki.

Katılıyorum yorumlarına.
4 bölümü de izledim. Dizi güzel. Ama senaryo böyle devam ederse sıkar ve izleyiciyi kaybeder. Dövüṣ daha doğrusu gaddarlıktan baṣka bir ṣey yok pek dizide. Birde sametin hanımıyla birleṣme gibi bir ṣey olursa tam bir saçmalık. Dizi 4 bölümdür aynı seviyede ilerliyor, bir patlama olamadı yani. Kardeṣi ve babasının olayını da öğrendik. Artık senarist toparlayıp bir yola sokması gerek.

İmzamı atıyorum aynen 👍👍👍

Gaddar dizisine, Kuzey Güney tarifesi uygulamışlar. Hatırlayanlar bilir zamanında Öykü Karayel, Kıvanç Tatlıtuğ başrolleri sönük bulunmuş ve Merve Boluğur diziye katılmıştı.
Ay Yapım şimdide aynı tarifeyi Sümeyye Aydoğan/Buse Meral şeklinde yapmış.

7 bölümün tamamını izledim. Dağhan ve Buse daha ponçik oldu gibi. En azından İlk kez güldü adam. Aydan da hep kavga dövüş. Birbirlerini kurtarmaları güzel oluyor o ayrı.

sag kolunu oynayan oyuncu da cok iyi partnerlik ediyor. son bolum daghan ile aksiyon da bas basa vermeleri guzel kareolarin ortaya cikmasina kapi acti. tekrardan tebrikler senariste.
Bu noktada ufak bir anektot düşmek isterim. Müdür'ün sağ kolunu oynayan Kurt (Uğur Yıldıran) aynı zamanda dizinin aksiyon sahnelerinin yönetmeni.
Daha önce kendisi İçerde ve Çukur dizisinin de aksiyon yönetmenliğini yapıp aynı zamanda bu dizilerde oyunculuk yaptı. (Çukur/Kemal, İçerde/Selim)
Yani burada dizinin senaristinden daha çok, Uğur Yıldıran'ın kendisine teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü sahnelerde ne tür dövüş figürlerinin var olacağını o belirliyor.