'Güvercin' Yeni Gününde Devam Ediyor! | Star TV

Final bölümünde çekim yeri değişiyor sadece.

Adamın amacı ne anlamıyorum. Paylaştığı her şey yalan. :F
Ben de anlamıyorum garip biri :A Ramo kötü gidiyor çarşamba olacak demişti :A Bu kadar yalan haber yapanın nasıl bu kadar takipçisi var anlamıyorum. Bir de bazı dizileri izlemeden analiz ediyor gibi çünkü bir ara Gençliğim Eyvah hakkında bir yazısını gördüm dizi hakkında yanlış bilgi veriyordu. İtalya'da geliyor Yunan demişti ilk aklıma gelen bu

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de anlamıyorum garip biri :A Ramo kötü gidiyor çarşamba olacak demişti :A Bu kadar yalan haber yapanın nasıl bu kadar takipçisi var anlamıyorum. Bir de bazı dizileri izlemeden analiz ediyor gibi çünkü bir ara Gençliğim Eyvah hakkında bir yazısını gördüm dizi hakkında yanlış bilgi veriyordu. İtalya'da geliyor Yunan demişti ilk aklıma gelen bu
Bende anlamıyorum. Sayfadaki postların hiç biri doğru haber değildir baksan. Hep bir yerlerinden sallıyor. :A

Yorumları da çok. :F

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Evet çarşamba dedi ramoya yalancı

• Beğendim
Reactions: Gerekli24