reklam gelirleri düşükmüşGüvercin normalde iyi gidiyordu, ama kanal bir hafta yayınlıyor bir hafta yayınlamıyordu. Kanal kendi kendine bitirdi.
Haa, zaten pandemiden dolayı Pazar günü yayınlansa düşük gider.
reklam gelirleri düşükmüşGüvercin normalde iyi gidiyordu, ama kanal bir hafta yayınlıyor bir hafta yayınlamıyordu. Kanal kendi kendine bitirdi.
Haa, zaten pandemiden dolayı Pazar günü yayınlansa düşük gider.
Ondan ziyade Benim Adım Melek'le daha ortak bence. İkisi de Antep dizisi ayrıca.Hey maşallah Çarşamba iyice karıştı. Şeref Sözü’yle ortak kitle var iki dizinin de işi zorlaştı iyice.
Zaten yayınlayacağı bölüm sayısı 3. Kendi gününde yayınla, bitir. Ne gerek var bu değişikliğe anlamış değilim.
Nasıl düşük anlamıyorum, reytingleri 4 - 5 civarındaydı.reklam gelirleri düşükmüş
Onlarda bir zahmet 'Diğer' kategorisinde olsun ilk 10a girmeyen yapımlarListe normalde daha kalabalık olur, Kanal 7'nin PT'de iyi giden Emanet ve Yemin dizilerini eklerseniz.
Ekli dosyayı görüntüle 93592
İlk 25 içerisinde yer alıyor ama neyse, öyle olsun.Onlarda bir zahmet 'Diğer' kategorisinde olsun ilk 10a girmeyen yapımlar
Şey olurmuş bu salı yeni bölümden sonra böyle bi fragman gelirmiş Menajerimi Ara yeni gününde pazar star da harika olur. İnşallah günü değişir harcanmasını istemiyorum salı 3 dizim var
'Güvercin' yeni gününde devam ediyor!
Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar, Bülent Bilgiç, Devrim Saltoğlu ile Toprak Sağlam'ın yer aldığı dizinin pandemi öncesi çekilen bölümleri ve final bölümü yeni gününde yayınlanacak.
Yayın hayatına Pazar gününde başlayan dizi artık Çarşamba akşamları yayınlanacak.
'Güvercin' yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Star TV'de!
Benim de aklıma öyle bir şey geldi. Ama kanal bu değişikliği ardından yabancı sinema kuşağı tanıtımı paylaştı. O kuşağı Pazar günü yaparsa Menajerimi Ara kendi gününde devam eder.Şey olurmuş bu salı yeni bölümden sonra böyle bi fragman gelirmiş Menajerimi Ara yeni gününde pazar star da harika olur. İnşallah günü değişir harcanmasını istemiyorum salı 3 dizim var
Değeri bilinmedi, bilinmiyor. Pazar gününe koysa belki eski oranlarını alabilirdi.Son 3 bölüm ama değeri bilinmedi Güvercinin ya
İyice başından saldı. Hadi pastel 2021 de tam istediğim tarz bir dizi yap snaa güveniyorum ve bu ne kadar kaliteli oyuncular olsada gün farkından felan izlenmediDeğeri bilinmedi, bilinmiyor. Pazar gününe koysa belki eski oranlarını alabilirdi.
Güneş Tutulması bence iyi iş olacak.İyice başından saldı. Hadi pastel 2021 de tam istediğim tarz bir dizi yap snaa güveniyorum ve bu ne kadar kaliteli oyuncular olsada gün farkından felan izlenmedi
Tabi rafa kalkmaz umarım Verda gibiGüneş Tutulması bence iyi iş olacak.
Öyle bir dizisi mi vardı?Tabi rafa kalkmaz umarım Verda gibi
Nasıl bilmiyorsun Kutsinn oynadığıÖyle bir dizisi mi vardı?
Hiç görmedim ben onun haberini.Nasıl bilmiyorsun Kutsinn oynadığı
İnşallah gün değişikliğine giderBenim de aklıma öyle bir şey geldi. Ama kanal bu değişikliği ardından yabancı sinema kuşağı tanıtımı paylaştı. O kuşağı Pazar günü yaparsa Menajerimi Ara kendi gününde devam eder.
Miee neredeee oynayacakmışşşHiç görmedim ben onun haberini.
Şimdi baktım da o kadro neymiş öyle? 😱 Kutsi, Mine Tugay, Şerif Sezer... Efsane olurdu o dizi çekilse.
Bu saatten sonra gitse de pek değişmez bir şey.İnşallah gün değişikliğine gider