Pastel Film'in dizisinde. Ama iptal edilmiş proje.Miee neredeee oynayacakmışşş
Pastel Film'in dizisinde. Ama iptal edilmiş proje.Miee neredeee oynayacakmışşş
Ay ve Güneş diye de vardıGüneş Tutulması bence iyi iş olacak.
İptal oldu o dizi. Ayrıca başka bir şirketin dizisiydi.Ay ve Güneş diye de vardı
Kötü olmuş iptal olması. Hangi şirketti güneş tutulması kanald imiş doğru muİptal oldu o dizi. Ayrıca başka bir şirketin dizisiydi.
Ay ve Güneş, ES Film'in dizisiydi.Kötü olmuş iptal olması. Hangi şirketti güneş tutulması kanald imiş doğru mu
Güneş tutulması kanal d imiş doğru mu bide ben savaşçının kanald ile anlaşmada olduğu haberini gördüm instagram da doğrumudurAy ve Güneş, ES Film'in dizisiydi.
Zannetmiyorum. FOX bırakmaz o diziyi. Kemikleşmiş izleyicisi var.Güneş tutulması kanal d imiş doğru mu bide ben savaşçının kanald ile anlaşmada olduğu haberini gördüm instagram da doğrumudur
Salı gününe Baraj'ı kıymadın, Çarşamba gününe Güvercin'i koymaya gerek yok bence.İzlenmez ama bu durumu sevdimTahmin yarışmasında çeyrek final için iyi olacak
Çeyrek finalde her gün en az 5 tahmin olacak. Tabiki koyacağımSalı gününe Baraj'ı kıymadın, Çarşamba gününe Güvercin'i koymaya gerek yok bence.
5 tahmin mi? 😱 Çeyrek finale çıkacağımı zannetmiyorum, ama çıkarsam elenirim ben kesin.Çeyrek finalde her gün en az 5 tahmin olacak. Tabiki koyacağım
Yarı finali ve finali hayal edebiliyorsundur artık5 tahmin mi? 😱 Çeyrek finale çıkacağımı zannetmiyorum, ama çıkarsam elenirim ben kesin.
Hayal ettim de vazgeçtim...Yarı finali ve finali hayal edebiliyorsundur artık
Emanet çakışmıyor ama Yemin çakışıyor galibaListe normalde daha kalabalık olur, Kanal 7'nin PT'de iyi giden Emanet ve Yemin dizilerini eklerseniz.
Ekli dosyayı görüntüle 93592
Eleneyip elenmeyim önemli değil ben zevk alıyorum yarışmadan ne kadar dizi o kadar iyi. Yarı Final ve Finalde gündüz kuşağı da koyacaksın galibaÇeyrek finalde her gün en az 5 tahmin olacak. Tabiki koyacağım
Emanet özetle 19.00'da başlıyor ama yeni bölümün başlaması 19.45 - 20.00'ı buluyor.Emanet çakışmıyor ama Yemin çakışıyor galiba
Zaten final bölümü 16 da bitecek bu diziHey maşallah Çarşamba iyice karıştı.Şeref Sözü’yle ortak kitle var iki dizinin de işi zorlaştı iyice.
Antep dizisiydi çekim yeri degişmiş güvercin inZaten kendi gününde de olsa yüksek reyting beklememek lazım en azından bu kadar ay sonra yayınlanması bile izleyiciye duyulan saygıyı gösteriyor.
Ondan ziyade Benim Adım Melek'le daha ortak bence.İkisi de Antep dizisi ayrıca.
Adolftayin haberi o yalan 😅Güneş tutulması kanal d imiş doğru mu bide ben savaşçının kanald ile anlaşmada olduğu haberini gördüm instagram da doğrumudur
Final bölümünde çekim yeri değişiyor sadece.Antep dizisiydi çekim yeri degişmiş güvercin in
Adamın amacı ne anlamıyorum. Paylaştığı her şey yalan.Adolftayin haberi o yalan 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?