Gürkan Uygun: "Yine Sert Adam Rolünde Oynamak İstiyorum"

kadınla erkeğin oyunculuğunu kıyaslıylar vay arkadaş :d

- - - Ekleme - - -

kadınla erkeğin oyunculuğunu kıyaslıylar vay arkadaş :d

gürkan uygun türkiye nin en iyi oyuncusu açık ve net müthiş ya şu performansa inanılcak gibi değil mamoş sahnesinde bizden birçok kişiyi ağlattı bu adam öldüğünde de aynı şekil

- - - Ekleme - - -

off be ne müthiş bir adamdır sahnesini izleyemedim hüzünlendim

mematiyi unutmak kolay olmayacak.....gürkan uygun herşeyden önce yaşayarak oynayan oyuncuydu zirvede bıraktı vadiyi zirvede başlar inşallah.....

- - - Ekleme - - -

polat alemdar da bırakıyor herhalde 171. bölüm fragmanı çok ilginç....

aynen yaşayarak oynuyodu bağımlı olduğu bölümler unutulcak gibi değil

- - - Ekleme - - -

yok daha neler ne bırakması aga ya vadicilerden bu sözleri duymak üzüyo beni polat ölürse bu dizinin biteceğini bilmemiz lazım final haricinde ölmez unutun bunu

- - - Ekleme - - -

yok daha neler ne bırakması aga ya vadicilerden bu sözleri duymak üzüyo beni polat ölürse bu dizinin biteceğini bilmemiz lazım final haricinde ölmez unutun bunu
Takas kardeşim Vadi karakterlere bağli bir dizi diyil. Bunu kaç kez subut etdiler. Çakir, Memati, Elif, Aslan. Hepsi oldu gitdi ama VADİ hayla izlenme rekoru kiriyor. Polat Alemdar bir gun olse bile dizi devam ede bilir. Yeni bir konseptle başlar ve yeni bir kahraman yaratirlar Pana ekibi. Bu dizi her zaman kendi kahramanlarini yaratip sonra onlari yok ederek yeni kahramanlari yaratarak devam etmiş dizidir

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Takas kardeşim Vadi karakterlere bağli bir dizi diyil. Bunu kaç kez subut etdiler. Çakir, Memati, Elif, Aslan. Hepsi oldu gitdi ama VADİ hayla izlenme rekoru kiriyor. Polat Alemdar bir gun olse bile dizi devam ede bilir. Yeni bir konseptle başlar ve yeni bir kahraman yaratirlar Pana ekibi. Bu dizi her zaman kendi kahramanlarini yaratip sonra onlari yok ederek yeni kahramanlari yaratarak devam etmiş dizidir

bencede bırakmaz ama fragmanda veda ediyor.... inşallah bir stratejidir.. bence bu hafta vadide duygusallık var ..

aga polat ölürse vadi biter her karakter ölür ki öldüler amma pğolat bir gün ölürse vadi biter bunu bahadır özdener açıkladı bizzat polat bizi taşıyan adam dedi plat olmadan ne kahramanı aga pusat mı kahraman olcak yok öyle bişey polat ölmez ancak ve ancak finalde ölebilir polat öldüğünde de kurtlar vadisi sonsuza denk biter

aga polatsız vadi olmaz polat ölürse devam etme şansı ve ihtimali yok

fragmanda ölmüyor ama herkesle vedalaşıyor acaba bir reyting stratejisimi ki.... şimdiye kadar ki en duygusal fragman bu....

tabiki aga ya ne ölmesi :d ak saçlı affedecek sonuçta doğu beyin kardeşi doğu beyi hatırlayın polat a asla ve asla zarar vermezdi bi şekilde affedecek polatı

Yok oyle bir şey. Zaten Neçati Şaşmaz kendi soyledi ben bunnan sonra sadeçe ihtiyarlar heyetinde ola bilirim diye. Vadinin daha anlataçak çok şeyi var ama her zaman Polat Alemdarla olmazki bir gun oluçek her zaman duşmanlari oldururse artik dizi inandiriçiliğini kayb eder. Zaten bir çok kişi bu yuzden izlemeyi birakdi Polata "OLUMSUZ" imaji verildiyinnen dolayi. O yuzden yeni kahraman yaratmalari şart. Ama bu ne zaman olur 1 sene sorami yoksa 2015de mi bunu Pana ekibi karar vereçek. Polatin artik gidiçek bir yolu yok. Vere bileçeği tum muçadeleyi verdi zaten bunnan sonra sadeçe Mematinin intikamini ala bilir o kadar. Birde Mete Aymari ipden sallandira bilir:wink:

Moderatörün son düzenlenenleri: