İçtin miDoğru, kötü espri olacak kadar bile iyi değiller. Espri denmez :/
İçtin miDoğru, kötü espri olacak kadar bile iyi değiller. Espri denmez :/
:/İçtin mi![]()
Teşekkürler yoğundum cevap verememiştim sen vermişsin amaSenin üstün zeka esprilerin karşında dumur oldu, lal oldu kesin :/
Ne zaman iş adamı oldun la saçma sapan şeylerle uğraşıyorsundur kesin
Beyazıt'tayım şuan kendimi eve atmaya çalışıyorumNe zaman iş adamı oldun la saçma sapan şeylerle uğraşıyorsundur kesin![]()
Senin gibi entel bir insan öyle tarihi bir yerde ne yapar kiBeyazıt'tayım şuan kendimi eve atmaya çalışıyorumBirde sen çıkma
![]()
Hocam şu an korkuyorum. Neredeyse her şeyi bildi.18 Eylül 2017 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Biraz huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükselten haberler alacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Aslında bilincinizin derinliklerinden yükselen korkularınız olabilir. Fakat bugün korkularınızı yansıtmayacak ve yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz. İlginç fikirleriniz ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Heyecanlı ve istekli olacaksınız ve sizin enerjiniz çevrenizi de etkileyecek. Seyahat programları yapabilir, sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Bilgisine güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz ve öğrenmek istediğiniz konu ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.