Günlük İçtiğiniz Su Miktarı Nedir? (Bol Su İçmeyi Unutmayınız)🚰

Normalde susuz yaşayabilen ben son birkaç gündür minimum 2 litre su içiyorum, diğer içecekler de aşağı yukarı o kadardır

Bu konuda çok kötüyüm ama bunda havaların aşırı sıcak olmamasının etkisi var. TR'de daha fazla su tüketirim ama buranın suyu kadar güzel değil

Genelde uyuyacağım zaman çok su tüketirim.
Son zamanlarda aşırı su tüketiyorum. Daha doğrusu kendimi zorluyorum ve rahat 1 litre var, belki daha fazla. Normalde sadece uyuyacağım zaman 1-2 bardak içtiğim oluyordu.
Su içme alışkanlığımı sonrasında da devam etmeye çalışacağım.

Reactions: xdragxx
Oha nasıl içiyorsun 1 litreyi?

Reactions: Dosi
Oha nasıl içiyorsun 1 litreyi?
Hastayım diye

Büyük boy su bardağım var. Bu ara 3-4 tane içiyorum. Daha az önce bunu yazdıktan sonra nerdeyse bitirdim. Uyumadan yarım bardak daha içerim. Sonra uyku haram bu ara, illa doldurup sabaha da o biter

Ben normalde misal ramazan ayında susama be bilmem, iftarda bir kaç yudum içip uyurken yarım bardak su içen biriyim. Gündüzde tüketmem su
bu ara hazır alışmışken iyileştikten sonra alıştıracağım kendimi

Reactions: xdragxx
Dalga geçmiştim aslında

1 litre çok az
En az 2 litre içmen lazım..

@DOSİ günde 2 litre suya alışma sürecine girmeye başla artık, su hayattır ve dinç hissettirir alt tarafı günde 8 su bardağı hem
Bu konuyu gördükçe hatırlayıp içersin

------

@Dosi
Sanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine
1 litre bile zor. 2 litre olmaz

Reactions: Tolstoyevski
Sanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine
1 litre bile zor. 2 litre olmaz
Olur olur bal gibi olur sen yeter ki iste
Bak mesela günde kaç saat uyanıksın? 16 saat diyelim, 16 saatte 8 su bardağı nedir ki
her 2 saatte bir 1 su bardağı su yani. Hadi ilk başta 1.5 litre olsun, günde 6 su bardağı su içmek zor olmaz bence senin için bile

O korkunç cehennem sıcaklarında 2-2.5 litre suyu görüyorduk günlük ama havalar serinledikçe özellikle son 1 haftadır 1 Litrenin altına düştüm... Yaz kış fark etmeden günlük 2 litre ortalamaya alıştırmak gerekiyor bünyeyi. Zaten günde en az 16 saat ayaktayız, 2 litre dediğin de 8 su bardağı olduğu için iki saatte bir 1 su bardağı su içmek çok zor değil ama unutuyor ve üşeniyor insan işte...

Reactions: Gerekli24
Bugün 1 litre içtim. İyi sayılır, yarım litre içmediğim günler de oluyor.