Fazla su tüketimi böbreklere iyi geldiği kadar beyin için de tehlikeli malesef dikkatli olmak gerek3-3.5 litre. Arada 4'ü geçiyor.
Fazla su tüketimi böbreklere iyi geldiği kadar beyin için de tehlikeli malesef dikkatli olmak gerek3-3.5 litre. Arada 4'ü geçiyor.
Herşeyin aşırısı zararlı suyun da öyle en iyisi ayarında bırakmakFazla su tüketimi böbreklere iyi geldiği kadar beyin için de tehlikeli malesef dikkatli olmak gerek
Hava o kadar sıcak kiNasıl içiyosun o kadarı
------
Ben çok içemiyorum ya yaz ayınca içmeye çalışıyorum o kadar
Son zamanlarda aşırı su tüketiyorum. Daha doğrusu kendimi zorluyorum ve rahat 1 litre var, belki daha fazla. Normalde sadece uyuyacağım zaman 1-2 bardak içtiğim oluyordu.Bu konuda çok kötüyüm ama bunda havaların aşırı sıcak olmamasının etkisi var. TR'de daha fazla su tüketirim ama buranın suyu kadar güzel değil
Genelde uyuyacağım zaman çok su tüketirim.
Oha nasıl içiyorsun 1 litreyi?Son zamanlarda aşırı su tüketiyorum. Daha doğrusu kendimi zorluyorum ve rahat 1 litre var, belki daha fazla. Normalde sadece uyuyacağım zaman 1-2 bardak içtiğim oluyordu.
Su içme alışkanlığımı sonrasında da devam etmeye çalışacağım.
Hastayım diyeOha nasıl içiyorsun 1 litreyi?
Dalga geçmiştim aslındaHastayım diye
Büyük boy su bardağım var. Bu ara 3-4 tane içiyorum. Daha az önce bunu yazdıktan sonra nerdeyse bitirdim. Uyumadan yarım bardak daha içerim. Sonra uyku haram bu ara, illa doldurup sabaha da o biter
Ben normalde misal ramazan ayında susama ve bilmem, iftarda bir kaç yudum içip uyurken yarım bardak su içen biriyim. Gündüzde tüketmem su bu ara hazır alışmışken iyileştikten sonra alıltıracağım kendimi
Aslında sonra jeton düştü işte ben normalde günde 2 bardak bile su içmeyen biriyimDalga geçmiştim aslında
1 litre çok az En az 2 litre içmen lazım..
Aferin sana Ben de su yerine sprite falan içiyorum aslındaAslında sonra jeton düştü işte ben normalde günde 2 bardak bile su içmeyen biriyim
Oho, ona bakarsan benimde ayran var ve çayAferin sana Ben de su yerine sprite falan içiyorum aslında
Sanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine 1 litre bile zor. 2 litre olmaz@DOSİ günde 2 litre suya alışma sürecine girmeye başla artık, su hayattır ve dinç hissettirir alt tarafı günde 8 su bardağı hem Bu konuyu gördükçe hatırlayıp içersin
------
@Dosi
Olur olur bal gibi olur sen yeter ki iste Bak mesela günde kaç saat uyanıksın? 16 saat diyelim, 16 saatte 8 su bardağı nedir ki her 2 saatte bir 1 su bardağı su yani. Hadi ilk başta 1.5 litre olsun, günde 6 su bardağı su içmek zor olmaz bence senin için bileSanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine 1 litre bile zor. 2 litre olmaz