Günlük İçtiğiniz Su Miktarı Nedir? (Bol Su İçmeyi Unutmayınız)🚰

Normalde susuz yaşayabilen ben son birkaç gündür minimum 2 litre su içiyorum, diğer içecekler de aşağı yukarı o kadardır :D

Bu konuda çok kötüyüm ama bunda havaların aşırı sıcak olmamasının etkisi var. TR'de daha fazla su tüketirim ama buranın suyu kadar güzel değil :A

Genelde uyuyacağım zaman çok su tüketirim.
Son zamanlarda aşırı su tüketiyorum. Daha doğrusu kendimi zorluyorum ve rahat 1 litre var, belki daha fazla. Normalde sadece uyuyacağım zaman 1-2 bardak içtiğim oluyordu.
Su içme alışkanlığımı sonrasında da devam etmeye çalışacağım.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Son zamanlarda aşırı su tüketiyorum. Daha doğrusu kendimi zorluyorum ve rahat 1 litre var, belki daha fazla. Normalde sadece uyuyacağım zaman 1-2 bardak içtiğim oluyordu.
Su içme alışkanlığımı sonrasında da devam etmeye çalışacağım.
Oha nasıl içiyorsun 1 litreyi?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oha nasıl içiyorsun 1 litreyi?
Hastayım diye :A
Büyük boy su bardağım var. Bu ara 3-4 tane içiyorum. Daha az önce bunu yazdıktan sonra nerdeyse bitirdim. Uyumadan yarım bardak daha içerim. Sonra uyku haram bu ara, illa doldurup sabaha da o biter :A
Ben normalde misal ramazan ayında susama be bilmem, iftarda bir kaç yudum içip uyurken yarım bardak su içen biriyim. Gündüzde tüketmem su :A bu ara hazır alışmışken iyileştikten sonra alıştıracağım kendimi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hastayım diye :A
Büyük boy su bardağım var. Bu ara 3-4 tane içiyorum. Daha az önce bunu yazdıktan sonra nerdeyse bitirdim. Uyumadan yarım bardak daha içerim. Sonra uyku haram bu ara, illa doldurup sabaha da o biter :A
Ben normalde misal ramazan ayında susama ve bilmem, iftarda bir kaç yudum içip uyurken yarım bardak su içen biriyim. Gündüzde tüketmem su :A bu ara hazır alışmışken iyileştikten sonra alıltıracağım kendimi :A
Dalga geçmiştim aslında :A
1 litre çok az :A En az 2 litre içmen lazım..

• Sinir Bozucu
@DOSİ günde 2 litre suya alışma sürecine girmeye başla artık, su hayattır ve dinç hissettirir alt tarafı günde 8 su bardağı hem :A Bu konuyu gördükçe hatırlayıp içersin :A
------

@Dosi
Sanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine :A 1 litre bile zor. 2 litre olmaz :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
Sanki iyileştikçe azalıyor su içmem yine :A 1 litre bile zor. 2 litre olmaz :A
Olur olur bal gibi olur sen yeter ki iste :A Bak mesela günde kaç saat uyanıksın? 16 saat diyelim, 16 saatte 8 su bardağı nedir ki :A her 2 saatte bir 1 su bardağı su yani. Hadi ilk başta 1.5 litre olsun, günde 6 su bardağı su içmek zor olmaz bence senin için bile :A

• Beğendim
O korkunç cehennem sıcaklarında 2-2.5 litre suyu görüyorduk günlük ama havalar serinledikçe özellikle son 1 haftadır 1 Litrenin altına düştüm... Yaz kış fark etmeden günlük 2 litre ortalamaya alıştırmak gerekiyor bünyeyi. Zaten günde en az 16 saat ayaktayız, 2 litre dediğin de 8 su bardağı olduğu için iki saatte bir 1 su bardağı su içmek çok zor değil ama unutuyor ve üşeniyor insan işte...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bugün 1 litre içtim. İyi sayılır, yarım litre içmediğim günler de oluyor.