Bnm babamda oyle gunes gozlugu olmadan araba kullanamiyorKullanırım en çok da araba sürerken ihtiyaç oluyor.
yaz aylarında takıyorum tabikide çokta havalı duruyor
zaten yazin takilir kisin takilirmiymis kac tane varyaz aylarında takıyorum tabikide çokta havalı duruyor
ama yaz aylarında takıyorum sadece yanı öyle kış aylarında yağmurlu hvalarda sırf hava atmak için takanlarada gıcık kpıyorum 🙄🙄🙄
ben çok görüyorum kapalı havalarda takanları yağmurda takan gördüm yaaa sen düşünzaten yazin takilir kisin takilirmiymis kac tane var
Ucmus onlar bu arada sorumu cevaplamadin kac gunes gozlugun varben çok görüyorum kapalı havalarda takanları yağmurda takan gördüm yaaa sen düşün
25 tane var galibaUcmus onlar bu arada sorumu cevaplamadin kac gunes gozlugun var
Oh ne guzel en cok hangi renkte seviyosun25 tane var galiba
ama en fazla 8 takasını kullanmısımdır galiba her yaz en fazla 2-3 tane alıyorum kullanamsam bile öyle öyle birikti
güneş gözlüğü siyah olur ben genelde renkte şaşmıyorum modelelrini değişik bakıyorum🙂Oh ne guzel en cok hangi renkte seviyosun
Anladim oda guzelmisgüneş gözlüğü siyah olur ben genelde renkte şaşmıyorum modelelrini değişik bakıyorum🙂
Keegan Allen i görmesin o zamanHep parlaklari paylasiyosun sende @Çiğdem- her parlagi sever ayrimcilik yapmaz