Gündelik Hayatınızda Küfür Kullanıyor musunuz ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Sokak ağzı diye tabir ettiğimiz her kelime ortasında başında sonunda vs küfür edenlerden misiniz ? Yoksa az ama öz diyenlerden misiniz ? :D

Iki lafimdan biri küfürdür cok sinir oldugum zaman, tutamazsiniz o zaman beni. Ama icimden ederim cogu zaman, disimdan küfür ettigim duyulmamistir sanirim :)

Hayır ama bazen çok az argo kelime kullanırım, RTÜK'ün izin verdiği çerçevede :kiki:

Çok sık etmem edersem kendi kendime ederim. :D Arkadaş ortamında da edilebiliyor bazen. :)

Sık kullanırım açıkçası. Hele futbol maçı izlerken falan. Ama azaltmaya çalışıyorum tabii ki. Gereksiz küfre gerek yok.

Kişiye hakeret olarak değilde, bazen derdinizi anlatmak istediğinizde kelime sıkıntısı çekersiniz. "Allah karetsin" "lanet olsun" demek hafif kalır o zamanlar:( İşte oralara bazen küfür yerleştirmek yakışıyor ve yapiştiriyorum:)

Yalan söylemeyeceğim. Samimi olduğum bir kişiyse beni sinirlendirdiğinde ağzımdan kaçırabiliyorum :D
:D O herkes de vardır ya.

Kişiye hakeret olarak değilde, bazen derdinizi anlatmak istediğinizde kelime sıkıntısı çekersiniz. "Allah karetsin" "lanet olsun" demek hafif kalır o zamanlar:( İşte oralara bazen küfür yerleştirmek yakışıyor ve yapiştiriyorum:)
Cık cık yakıştıramadım. 😵