Gündelik Hayatınızda Küfür Kullanıyor musunuz ?

Çok çok sinirlenmediğim sürece kullanmam. :)

Ankete ne gerek var ya evet ya hayırdır. :D
Az yeniliklere açık ol güzelim anketler açıyorsun topluca kim ne öğrenioz işte. :bağır:

Sahi o anketleri nasıl buluyon mübarek. :X

Az yeniliklere açık ol güzelim anketler açıyorsun topluca kim ne öğrenioz işte. :bağır:

Sahi o anketleri nasıl buluyon mübarek. :X
Kıvrak zekamla totale hitap eden senaryoları buluyorum. :D

Ama ama cevaplari alt altta siralayınca "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:X" dedirtti:X
Ben kişiye etmem olumsuz bişey oldugunda evrene yollarim küfürü :F
:D Aman takılıyorum be Forumdash. :D

kullanmıyorum
bugüne kadar küfür etme ihtiyacı duymadım , duymamda
çok ama çok sinirlenirsem içimden ederim o kadar ....

Çok samimi ortamlarda ediyorum ya. :D

Ama dersane ortamında falan etmem. :D

arkadaş grubuma bağlı karşımdaki nasıl konuşuyosa benimde ağız kayıyo

Çok sakin bir insanımdır. Ancak o sakinliğim bozulduğunda, bir de aşırı derecede sinirlendiğimde, yapacak bir şey bulamam. İşte o zaman son çare olarak küfüre başvurabilirim. Bazen küfür edince rahatlayacağını hisseder insan. Sinirlendiğinde iki alternatif oluşur; ya döversin ya da kötü söz sarfedersin. Bunların hiçbirini yapamıyorsan, ağlar kalırsın. Belli olmaz sinirden gülersin. Yalnız başına düşünmeye başlarsın. İnsan sinirlendiği zaman ne yapacağını bilemiyor çoğunlukla. Ben de ne yapacağımı bilemeyen insanlardanım. Sanırım o yüzden müziğe aşırı şekilde ilgi duyuyorum. Beni rahatlatıyor. Spor da rahatlatıyor tabi. Sinirlendiğin zaman sigara ya da alkole başvurmak yerine, müziğe ve spora başvurulabilir.

Üniversiteye başlamadan önce etmezdim ama şimdi ediyorum. :D

Ben de ancak samimi olduğum kişilerle ve kendi kendime. :D

Kendi kendimeysem sinirlendiğimde falan evet ama birileri yanımdayken özellikle kızlar varken kullanmam.

öncelikle şunu demek istiyorum biz kadınlar erkeklerin küfür etmelerinden rahatsız oluyoruz ama şöyle bir gerçek var malesef kadınlar kendi arasında erkeklerden aşşağı kalmıyor vlla oldukça küfürlü konuşmalar sohbetler aşırı şekilde var ama ben otür şeyler kesinlikle söylemiyorum tabikide söyleyeninde zaten saçını başını yoluyorum :A:A

şunuda demek istiyorum bu forum üyelerinin çoğuna küfürü zaten yakıştıramıyorum 🙂😉