Canım Annem başladı. Murat Evgin yine harika bir iş çıkarmış ortaya. Müzikler, özellikle jenerik harika.![]()
A bugün başlıyordu demi
Canım Annem başladı. Murat Evgin yine harika bir iş çıkarmış ortaya. Müzikler, özellikle jenerik harika.![]()
Evet, başladı.A bugün başlıyordu demi
“Canım Annem” yeni bölümüyle yarın 14.45’te TV8’de. #CanımAnnem #tv8 #selinsezgin #geceışıkdemirel #stellaryapim #saranstudios @canimannemtv #ErolGedik #ÖzlemSavaş pic.twitter.com/NfguqsP0jc
— tv8 (@tv8) February 15, 2022
Eskiden trt de çeyiz show vardı..En iyisi haber öncesı kuşak Seksenler .Diğerlerıde akasya duragı tekrarları.Fulya ile Umudun Olsun da rayından çıktı, şov programına dönme aşamasında. 1 aydır işledikleri kayıp kız olayında, kayıp kızın çeyiz sandığını stüdyoya getirdiler. Anne, baba, abla stüdyoda ağlıyor çeyizin içine bakarak. Böyle bir şeye gerek yok cidden, üstelik FOX'ta.![]()
Sır cinayet 5 yıl sonra Fulya ile Umudun Olsun’da da çözüldü! Şok tutuklamalar!#FulyaileUmudunOlsun #FulyaOzturk #SemiraArslan#cinayet #SonDakika #FoxNews https://t.co/tDlepeaD0Q pic.twitter.com/BMgJScWgj0
— Haber İskelesi (@haberiskelesi) March 18, 2022
Helal olsun Fulya'yaMüge Anlı'da çözülemeyen olay, JASAT'ın detayı çalışması ve FiUO'da gelenlerin çelişkili ifadeleri ile çözülmüş.
Yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla Müge'de cinayetin aile içinde olacağı hiç düşünülmemiş ve teknik detaylar (telefon kayıtları vs.) belli olmamış.Helal olsun Fulya'ya![]()
Müge nasıl bulamamış
![]()
Fulya hemen bulmuşYapılan yorumlardan anladığım kadarıyla Müge'de cinayetin aile içinde olacağı hiç düşünülmemiş ve teknik detaylar (telefon kayıtları vs.) belli olmamış.
Esra Erol 6-7 alırken 28-30'ları görüyordu. Müge o zamanlar 40 filan görüyordur heraldeEsra Erol'un, Müge Anlı'nın share oranları dizilerin iki katı resmen... 😱 @Forumdash merak ediyordun galiba bir ara share oranlarını.![]()
Anca başka yapımların bitmesine medet umarsınHemen arkasındayız Didem'in programının.İnşallah geçeceğiz onu bu hafta içerisinde.
Şu Aşk-ı Memnu tekrarı bitsin artık. 😡
15.08.2022 Pazartesi #RatingSonuçları
— Televizyoncu Adam (@tvdizisinema) August 16, 2022
Gündüz
TOTAL
12.#aşkımemnu
16.#didemarslanyılmaz
17.#esraezmeci
21.#enhamaratbenim
22.#yaprakdökümü
30.#doyadoyamoda
34.#gönüldağı
38.#çalarsaat
42.#gelinevi
44.#birzamanlarçukurova
50.#erkencikuş
52.#kardeşlerim
62.#neleroluyorhayatta