bulursan atarsın, kim napsın seni
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam
Dimi ayol baksana sanki yakışıklı parlak
Belki parlaktır senden korkusuna maske takıyordur @Maskeli FedaiDimi ayol baksana sanki yakışıklı parlakYüz verdik dayıya geldi şaaptı halıya
Hiç hiç sanmıyorum
Böyle gizli saklılarda oluyor ne varsaHiç hiç sanmıyorum
Böyle tipler kendini hep gizli tutacağı için parlak olup olmaması bişey ifade etmiyorBöyle gizli saklılarda oluyor ne varsa
Forum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.Zaten bende ağustosta yapacam gibi yine MS yanı fındıktan gelince zaten forumun yarışmaları ağustosta başlıyor en verimli ay
Cookies kaymıştır buna
Siz öyle sanın
Şımarttın tepemize çıkarttın bi haltada yaramadı beceriksiz
? ? ? ? ?Cookies kaymıştır buna
İğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadarSiz öyle sanınÖyle bir ecünnüyü eve atıyorum ki insanın ağzı açıkta kalıyorKıskanmayın beni
Parlakçıları öldüreceğizİğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadar
Biz olmasak bile bu forum kapanamaz orasından merak etme cnmForum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.
Hangi arkadaşa hayatımAhahahahhaSerhat bunları takmadığımı iletir misin arkadaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?