bulursan atarsın, kim napsın seni![]()
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam![]()
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam![]()
Dimi ayol baksana sanki yakışıklı parlak
Belki parlaktır senden korkusuna maske takıyordur @Maskeli FedaiDimi ayol baksana sanki yakışıklı parlakYüz verdik dayıya geldi şaaptı halıya
![]()
Hiç hiç sanmıyorum
Böyle gizli saklılarda oluyor ne varsaHiç hiç sanmıyorum![]()
Böyle tipler kendini hep gizli tutacağı için parlak olup olmaması bişey ifade etmiyorBöyle gizli saklılarda oluyor ne varsa![]()
![]()
![]()
Forum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.Zaten bende ağustosta yapacam gibi yine MS yanı fındıktan gelince zaten forumun yarışmaları ağustosta başlıyor en verimli ay![]()
![]()
![]()
Cookies kaymıştır buna
Siz öyle sanın
Şımarttın tepemize çıkarttın bi haltada yaramadı beceriksiz
? ? ? ? ?Cookies kaymıştır buna![]()
İğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadarSiz öyle sanınÖyle bir ecünnüyü eve atıyorum ki insanın ağzı açıkta kalıyor
Kıskanmayın beni
![]()
Parlakçıları öldüreceğizİğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadar![]()
Biz olmasak bile bu forum kapanamaz orasından merak etme cnmForum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.![]()
Hangi arkadaşa hayatımAhahahahhaSerhat bunları takmadığımı iletir misin arkadaşa
![]()