Yoldan çıkması için avatar değişimine ihtiyacı varmış demek ki
Yoldan çıkması için avatar değişimine ihtiyacı varmış demek ki
@cookies bu arkadaşı eve atmış galibaYoldan çıkması için avatar değişimine ihtiyacı varmış demek ki
Tanımıyorum öyle biriniSenin belalın
Sırf kaosu için izliyorum zaten.Gelinim Mutfakta çok heyecanlı gidiyor Reyhan/Hüsniye arasında savaş çıktı. @dreamy senin Hatice de dönmüş.Kavgalar çok iyi ya.@Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx @sokak sanati @Maskeli Fedai
Dinlemedim bileMüziği duyuncada mı
AhlaksızBeni kimse atamazBen atarım anca
Beni kimse atamazBen atarım anca
Avatarı iyi gelmiş üstündeki baskıyı atmış ama oda iyi mi kötü mü oldu bilemedimAhlaksız
sonradan açılanlar böyle edepsiz oluyorAvatarı iyi gelmiş üstündeki baskıyı atmış ama oda iyi mi kötü mü oldu bilemedim
Oha zaten bakışlarından belli var bir manyaklık.Gelinleri oyuncak bebeklerimiz gibi düşünelim diyen psikopat kaynana değil mi.
Ben teve2'de Yaprak Dökümü izliyorum.
Ağustos'ta inşallah şuan imkansz.Şu bizim gelinli programda dönsün @sokak sanati kaynanam ile birlikte hepsini ezip geçmiştik oklavamız ile@xemrexxx @serhatt @Yiğitt
Zaten bende ağustosta yapacam gibi yine MS yanı fındıktan gelince zaten forumun yarışmaları ağustosta başlıyor en verimli ayOha zaten bakışlarından belli var bir manyaklık.
Ağustos'ta inşallah şuan imkansz.
Belki şimdi Buket Aydın ile 40 soru benzeri bir şey yaparım.@xBUGRAx
Avatarı iyi gelmiş üstündeki baskıyı atmış ama oda iyi mi kötü mü oldu bilemedim
Ecünnüleri eve atacamsonradan açılanlar böyle edepsiz oluyor
bulursan atarsın, kim napsın seniEcünnüleri eve atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?