Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Baha ile baya olaylari oldu, Baha baya ciddi düşünüyordu ama.Naz işi başka yerlere sürüyordu hep.

Sedaya baya iyi tipler geldi. O gün İrem de.geldiydi .ss

Aynen Baha çok ciddiydi baha ne kadar anlatsada dediğin gibi naz başka
yerlere sürüyordu işi

Ahahaha Helal Seda'ya
Zuhalin youtube sayfasında Naz şöyle yaptı böyle yaptı diye videolar vardı
Esrada transfer yasak galiba Erkan Zahradan sonra
Esradan kimse gidemez sanırım
Gerçekten futbol takımına döndü bu iş birbirlerinden oyuncu alıyorlar.
Esra da arada kaybediyor mesela Mehmet yine Zuhal'e dönmüş. Adam Zuhal'e saydırdı saydırdı yine Zuhal'e döndü. 😱 Umut da Zuhal'e teşekkür ediyordu sizi çok seviyorum diyordu Esra'dan özür diledi çiçek verdi vs. Esra'ya geri döndü.

En beteri Zahra ve Erkan yaa
Umut ve Mehmet olayını tam bilmediğimden o olaylar sarmıyor beni de Erkan Zahra olayını baştan beridir bildiğim için tam bir rezalet oldugunu görebiliyorum
Esra bunun anasını almanyadan mı ne getirdi ertesi hafta Zuhale geçmişler bir de anneyi tvye cıkarmışlar

Eskiden Esra'yı da Zuhal'i de savunurdum ah ah

Şimdi yesinler birbirini diyorum ne zaman baksam bir aday diğer programdakilere laf sokuyor
Geçenlerde Erkan ve Zahra Esra'yı, Umut da Zuhal'i kötülüyordu

Zahra Erkan'ı Zuhal'de görünce ağızım açık kaldı, Esra onlara o kadar yardımcı oldu şaşırdım açıkcası ama buna karşılık Sevgi ve Çağrı'nın da Esra'ya geçmesi bir o kadar şaşırtıcıydı.

Eskiden Esra'yı da Zuhal'i de savunurdum ah ah

Şimdi yesinler birbirini diyorum ne zaman baksam bir aday diğer programdakilere laf sokuyor
Geçenlerde Erkan ve Zahra Esra'yı, Umut da Zuhal'i kötülüyordu
Umut yuvasına geri döndü.

Mehmet de Zuhal'e döndüğünde özür dileyip yuvasına döndüğünü söyledi

İşte aynı taktiği yapmiş Zuhal
Sevgi sezonun ilk haftası Zuhalde sonra Esraya geçmiş
Sevginin öpüşme resimleri cıkınca heralde kızın imajını düzeltecekler sandım ama olay transferden ibaretmiş

Zaten bunla Ahmet'e zamanında sinir olmuştum bu videoları için
Ama 22 Ağustostan beri tüm desteğimi çektim Zuhal Topal ve ekibinden
Artık sinir olmana gerek yok çünkü Zuhal Star'da battı.
Ya Star demişken bu arada bugün aklıma geldi bizim ortak projemizi Star transfer etmez demi?
@Forumdash Malum geçmişte Ezel örneği var.

Ya Star demişken bu arada bugün aklıma geldi bizim ortak projemizi Star transfer etmez demi?
Zuhal kışa doğru yükseliyor

Naz da gitmiş zaten artık Hanife, Cansu, Melisa, Birkan, Deniz ve Baha üzerinden yürür
Bir de yetim Kader

İçerde? Etmez de ben Çetin Tekindor faktörü yüzünden atv'nin transfer edeceğini düşünüyorum. Dizinin ilk haberleri geldiğinde de söylemiştim Ezel gibi transfer olabilir diye. Kırgın da düştü zemin hazır 😱 Sezon ortası diziler transfer olmasın hatta hiç olmasın

Zuhal kışa doğru yükseliyor

Naz da gitmiş zaten artık Hanife, Cansu, Melisa, Birkan, Deniz ve Baha üzerinden yürür
Bir de yetim Kader
Esra da kışın yükseliyor Özgürüm.
Geçen sezon 6 reytinge çıkmıştı hatırlatırım.

Ama ATV ile Ay Yapım'ın arası açıldı deniyordu?