Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Ezgi'yi sevdim konuşmuyorsun falan diyorlar ama sessiz sinsi Fatih'i yanına çekmeye çalıştı baktığımda.
Sen asıl sinsiliğini bilmiyorsun bu kız diğer 3 kızdan hep bir şeyleri farklı yapıyor yani görünümü farklı oluyor kaynanası 5 veriyor her seferinde tam 5 gündür 5 veriyor tabağı bulup. Ben bile ekrandan Ezgi'nin tabağını buluyorum tatmadan düşün.
Çok sinsi kızların çıldırması haklı.

Onlar da akıl etsin anca 3'ü bir olup laf atıyorlar o da puanları götürüyor iyice kanım ısındı şimdi.
Yapım fark etmiyor mu.

Onlar da akıl etsin anca 3'ü bir olup laf atıyorlar o da puanları götürüyor iyice kanım ısındı şimdi.
Yapım fark etmiyor mu.
Ben kaynanaları seviyorum zaten Nurten ve Çiğdemciyim.
Sevgül de çağdaş kadın imajında yılan. Reyhan zaten tam Vasfiye teyze.

Kurallara göre hepsi aynı yapmak zorunda ama bu unuttum karıştırdım falan deyip atıyorum çileği üste koymak yerine içine koyuyor.
Yani kurallara göre oynuyor aslında tüm malzemeleri kullanmak zorunda kullanıyor da ama farklı tarzda kullanıyor.

Helal olsun! Reyhan denilen varlık çok güzel diğer kayınvalidelerin psikolojilerini altüst etti, sinirlerini bozdu! Kadın resmen itici... Gülüşü, davranışları sinir bozucu! Egoist...

"Bu sefer tam risk almalıyım" dedi 1 - 5 - 1 - 1 verdi. Tabii ki biliyor gelinin beceriksizliğini ya da tüyo aldı kesin! Cansu ve ya Elif gidecek umarım haftaya katılacak yeni yarışmacıalr güçlü çıkar ve şu gerizekalı kaynana ve gelinini yolcu eder!