xBUGRAx
Süper Emekli
Bu Reyhan ve geliniyle niye uğraşıyorlar.
Her yerdesin.
Manyak ikisi de çünkü.Bu Reyhan ve geliniyle niye uğraşıyorlar.
Manyak ikisi de çünkü.Hak ediyorlar.
Sen asıl sinsiliğini bilmiyorsun bu kız diğer 3 kızdan hep bir şeyleri farklı yapıyor yani görünümü farklı oluyor kaynanası 5 veriyor her seferinde tam 5 gündür 5 veriyor tabağı bulup. Ben bile ekrandan Ezgi'nin tabağını buluyorum tatmadan düşün.Ezgi'yi sevdim konuşmuyorsun falan diyorlar ama sessiz sinsi Fatih'i yanına çekmeye çalıştı baktığımda.
Sen asıl sinsiliğini bilmiyorsun bu kız diğer 3 kızdan hep bir şeyleri farklı yapıyor yani görünümü farklı oluyor kaynanası 5 veriyor her seferinde tam 5 gündür 5 veriyor tabağı bulup. Ben bile ekrandan Ezgi'nin tabağını buluyorum tatmadan düşün.Çok sinsi kızların çıldırması haklı.
Ben kaynanaları seviyorum zaten Nurten ve Çiğdemciyim.Onlar da akıl etsin anca 3'ü bir olup laf atıyorlar o da puanları götürüyor iyice kanım ısındı şimdi.Yapım fark etmiyor mu.
Sinir oldum Cansu'ya.Yemek kaşığını daldırdı tatlıya.
Haksızlık oldu bence ya resmen hile yaptı. Şu Yemekteyiz'de herkesin yüzüne gülüp 1 veren kadınla aynı iticilikte gözümde şuan.kadın resmen biliyor o tabağın gelininin olduuğuınu
Haksızlık oldu bence ya resmen hile yaptı. Şu Yemekteyiz'de herkesin yüzüne gülüp 1 veren kadınla aynı iticilikte gözümde şuan.
Hahaha Reyhan uçuyor bugün ağzınızı çok açıyorsunuz kamerada çok çirkin duruyorsunuz.@dreamy
Bugün izleyemedim.
Oha 😱 Bir önceki bölümde yapacağım demişti yaptı demek. Vay neler kaçırmışım.
Çok komikti Çiğdem de Reyhanı taklit etti bir bak bölüme bence.Oha 😱 Bir önceki bölümde yapacağım demişti yaptı demek. Vay neler kaçırmışım.
Kim elenmiş diye baktım şimdi. Elif ile Özlem elenmiş. İki güzeli de kaybettik.Çok komikti Çiğdem de Reyhanı taklit etti bir bak bölüme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?