Cidden bu ne. Berbat duruyor.Gördüm olmamış bacıma.Önce normal canlı program oldu birden buna geçtiler anlamadım.
Haha sesli güldüm.Format avına çıkmış.Saf Fatih'in elinden alacak programı ziyaret ayağına.
O beni Afrin'e götürmediler diye isyan ediyordu en son ne ara katıldı.Geçenlerde de Demet Akalın gelmişti. Bu ne Kanal D aşkıdır insanlardaki yaaa.@xBUGRAx
Haha sesli güldüm.Bu arkada başta çalan müzik ne çok hoşuma gitti troll bir şey.
O beni Afrin'e götürmediler diye isyan ediyordu en son ne ara katıldı.
Müziği güzelmiş düğünde çalsa oynanır.
Her fırsatta derim ruh ikizimsin resmen.Programın ilk konusunda demiştim.
Tutmasının sebeplerinden biri olabilir.
Zaten beynim sulandı. Anlamadım daha basitleştirerek söyle.Esra Erol'un stüdyo şefi, Seda Sayan'ın yeğeni Eda'yı kocası, Esra'nın orkestrasındaki solist Burcu ile aldatmış boşanmışlar neler dönmüş. 😱 @Forumdash @mrt-06
Zaten beynim sulandı. Anlamadım daha basitleştirerek söyle.Bu nasıl kombinasyon. 😱
Ortak Wİ-Fİ kullanıyorum Youtube yasaklı, eve gelince bakarım. Yine olaylar olaylar.Hepsi aynı stüdyoda çalışıyordu olan olmuş işte.Seda bacım yeğenini çek al bu stüdyodan.
Esra Erol'un stüdyo şefi, Seda Sayan'ın yeğeni Eda'yı kocası, Esra'nın orkestrasındaki solist Burcu ile aldatmış boşanmışlar neler dönmüş. 😱 @Forumdash @mrt-06
Oha ben şok, bim, a101... Ne dediğimi bilmiyorum şuan elim ayağım titriyor 😱Zaten beynim sulandı. Anlamadım daha basitleştirerek söyle.Bu nasıl kombinasyon. 😱
Oha ben şok, bim, a101... Ne dediğimi bilmiyorum şuan elim ayağım titriyor 😱
Olan Burcu'ya olmuş gerçekten. Ben seiyordum o kızı. Emrah kovulmuş mu? Videoda göremedim. Anlamadiğim şey. Burcu Almanyaya gidicem demişti. Kocasının kariyeri için. DR'du sanırım adam.
Almanyadan doğru nasıl aldatabiliyor? Aldattı diyelim. Eda-Emrah-Burcu kaç sene aynı ortamlarda oldular hiç mi anlaşilmamiş?
İzdivaç zamanı (keşke geri dönseler😱) o kadar çok kurgu izledim ki inanasım gelmiyorEda'dan çok Esra ağlıyor. Kendisi boynuzlansa bu kadar ağlamazdıHayır Eda'yı mı ağlatmaya çalişti naptı anlamadım. Hemen de durdu ağlaması
Ben Esra'dan çok Ali'nin ne düşündüğünü merak ediyorumBurcu ailecek evime girdi, tatile gittik beraber dedi ne zaman anladı detay vermedi.Esra, Emrah'a diyecek sözüm yok dedi çoktan kovulmuştur.
Ben Esra'dan çok Ali'nin ne düşündüğünü merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?