Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Evlilik programları gibi absürt programlar olmasın da ne halleri varsa görsünler :A

Esra Erol'un stüdyo şefi, Seda Sayan'ın yeğeni Eda'yı kocası, Esra'nın orkestrasındaki solist Burcu ile aldatmış boşanmışlar neler dönmüş. 😱 @Forumdash @mrt-06 :A

Zaten beynim sulandı. Anlamadım daha basitleştirerek söyle. :F Bu nasıl kombinasyon. 😱
Oha ben şok, bim, a101... Ne dediğimi bilmiyorum şuan elim ayağım titriyor 😱

Olan Burcu'ya olmuş gerçekten. Ben seiyordum o kızı. Emrah kovulmuş mu? Videoda göremedim. Anlamadiğim şey. Burcu Almanyaya gidicem demişti. Kocasının kariyeri için. DR'du sanırım adam.

Almanyadan doğru nasıl aldatabiliyor? Aldattı diyelim. Eda-Emrah-Burcu kaç sene aynı ortamlarda oldular hiç mi anlaşilmamiş? (b)

İzdivaç zamanı (keşke geri dönseler😱) o kadar çok kurgu izledim ki inanasım gelmiyor:A Eda'dan çok Esra ağlıyor. Kendisi boynuzlansa bu kadar ağlamazdı:A Hayır Eda'yı mı ağlatmaya çalişti naptı anlamadım. Hemen de durdu ağlaması :A

Oha ben şok, bim, a101... Ne dediğimi bilmiyorum şuan elim ayağım titriyor 😱

Olan Burcu'ya olmuş gerçekten. Ben seiyordum o kızı. Emrah kovulmuş mu? Videoda göremedim. Anlamadiğim şey. Burcu Almanyaya gidicem demişti. Kocasının kariyeri için. DR'du sanırım adam.

Almanyadan doğru nasıl aldatabiliyor? Aldattı diyelim. Eda-Emrah-Burcu kaç sene aynı ortamlarda oldular hiç mi anlaşilmamiş? (b)

İzdivaç zamanı (keşke geri dönseler😱) o kadar çok kurgu izledim ki inanasım gelmiyor:A Eda'dan çok Esra ağlıyor. Kendisi boynuzlansa bu kadar ağlamazdı:A Hayır Eda'yı mı ağlatmaya çalişti naptı anlamadım. Hemen de durdu ağlaması :A

Burcu ailecek evime girdi, tatile gittik beraber dedi ne zaman anladı detay vermedi. :A Esra, Emrah'a diyecek sözüm yok dedi çoktan kovulmuştur. :A

Murat Övüç çoştu yine Flash TV'de. :A Talat Bulut'u savunuyor sevdim bir kez daha. :A @mrt-06 Kıza dedi ki git devlet memuru olsaydın ne işin var setlerde. :F