Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?Bugün Seda ve Uğur'la'ya da çıktı Seda bir recal çek dedi kapadım hemen.
Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?Bugün Seda ve Uğur'la'ya da çıktı Seda bir recal çek dedi kapadım hemen.
Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?
Solmaz değilmiş, ona benzeyen biriymiş.
en videoyuda yeni görüyorumSolmaz değilmiş, ona benzeyen biriymiş.
İpli donlu videosu cıkarsa izlerim Hergün mü veriiyor? Showdaki noldu?Ay olaylara gelin, açtım Youtube'dan izliyorum.
Solmaz'ın kötü videoları diye çıkan haberler yalanmış, videodaki kız Solmaz değilmiş. Ama baya benziyor. 😱 Mutlaka izleyin.
@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem-
Show'daki program devam ediyor, burada her gün 15-20 dakikalık video yayınlanıyor. Anladığım kadarıyla haftanın bir günü buluşup çekiyorlar, hafta boyu da parça parça yayınlıyorlar. Televizyondaki heyecanı yok ya.İpli donlu videosu cıkarsa izlerim Hergün mü veriiyor? Showdaki noldu?
20dk'cık mı 😱 iyi geceleri izleyecek bi komedim var Esra Erolum geçen sene gece boyunca benle oluyordu ne güzelShow'daki program devam ediyor, burada her gün 15-20 dakikalık video yayınlanıyor. Anladığım kadarıyla haftanın bir günü buluşup çekiyorlar, hafta boyu da parça parça yayınlıyorlar. Televizyondaki heyecanı yok ya.
Bugün sadece 14 dakika yayınladılar.20dk'cık mı 😱 iyi geceleri izleyecek bi komedim var Esra Erolum geçen sene gece boyunca benle oluyordu ne güzel
Olsun kısa kısa daha iyiBugün sadece 14 dakika yayınladılar.
Solmaz’ım harika konuşmuş. Kudursunlar.Ay olaylara gelin, açtım Youtube'dan izliyorum.
Solmaz'ın kötü videoları diye çıkan haberler yalanmış, videodaki kız Solmaz değilmiş. Ama baya benziyor. 😱 Mutlaka izleyin.
@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem-
Ortalık fena karışıyor, Nurullah ve Selahattin birbirine giriyor. Kavgayı ayıran da yok hahahaha.
@Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx
Bişey olmamiş Ugur gülüyordu. Belli ki araya girmişOrtalık fena karışıyor, Nurullah ve Selahattin birbirine giriyor. Kavgayı ayıran da yok hahahaha.
@Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx
Ab**a daha da açamam.Solmazın takipçisi çok ama bişeye benzemiyor o kız Birde tanzanyalı hanım ablamız çıkmış piyasaya ben görmemiştim şey kısmını biraz açar mısın
Bittiler zaten.15 milyonmu hey allahım ben Solmasa 1 dakika dayanamıyordum ya
Ab**a daha da açamam.
Bittiler zaten.
Doğru orayı unutmuşum.Youtube deki programdamı bitti yoksa