Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?Bugün Seda ve Uğur'la'ya da çıktı Seda bir recal çek dedi kapadım hemen.![]()
Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?Bugün Seda ve Uğur'la'ya da çıktı Seda bir recal çek dedi kapadım hemen.![]()
Buranın reklamını yapıyor mu canlı yayında?![]()
Solmaz değilmiş, ona benzeyen biriymiş.
en videoyuda yeni görüyorumSolmaz değilmiş, ona benzeyen biriymiş.![]()
İpli donlu videosu cıkarsa izlerimAy olaylara gelin, açtım Youtube'dan izliyorum.
Solmaz'ın kötü videoları diye çıkan haberler yalanmış, videodaki kız Solmaz değilmiş. Ama baya benziyor. 😱 Mutlaka izleyin.
@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem-
Show'daki program devam ediyor, burada her gün 15-20 dakikalık video yayınlanıyor. Anladığım kadarıyla haftanın bir günü buluşup çekiyorlar, hafta boyu da parça parça yayınlıyorlar.İpli donlu videosu cıkarsa izlerimHergün mü veriiyor? Showdaki noldu?
20dk'cık mı 😱 iyi geceleri izleyecek bi komedim varShow'daki program devam ediyor, burada her gün 15-20 dakikalık video yayınlanıyor. Anladığım kadarıyla haftanın bir günü buluşup çekiyorlar, hafta boyu da parça parça yayınlıyorlar.Televizyondaki heyecanı yok ya.
![]()
Bugün sadece 14 dakika yayınladılar.20dk'cık mı 😱 iyi geceleri izleyecek bi komedim varEsra Erolum geçen sene gece boyunca benle oluyordu ne güzel
![]()
Olsun kısa kısa daha iyiBugün sadece 14 dakika yayınladılar.![]()
Solmaz’ım harika konuşmuş. Kudursunlar.Ay olaylara gelin, açtım Youtube'dan izliyorum.
Solmaz'ın kötü videoları diye çıkan haberler yalanmış, videodaki kız Solmaz değilmiş. Ama baya benziyor. 😱 Mutlaka izleyin.
@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem-
Ortalık fena karışıyor, Nurullah ve Selahattin birbirine giriyor.Kavgayı ayıran da yok hahahaha.
@Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx
Bişey olmamişOrtalık fena karışıyor, Nurullah ve Selahattin birbirine giriyor.Kavgayı ayıran da yok hahahaha.
@Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx
Ab**a daha da açamam.Solmazın takipçisi çok ama bişeye benzemiyor o kızBirde tanzanyalı hanım ablamız çıkmış piyasaya
ben görmemiştim
![]()
şey kısmını biraz açar mısın
![]()
Bittiler zaten.15 milyonmu hey allahım ben Solmasa 1 dakika dayanamıyordum ya
Ab**a daha da açamam.
Bittiler zaten.![]()
Doğru orayı unutmuşum.Youtube deki programdamı bitti yoksa