Zuhal'in ilerleyişini bende anlamıyorum bir gün bir bakıyorum hiç görmediğim bir adama talip gelmiş nerde gördün de talip oldun birde kavga ediyon.Orada hep aynı kavga gürültü burada action hep farklı isimlerden devam ediyor.
Zuhal'in ilerleyişini bende anlamıyorum bir gün bir bakıyorum hiç görmediğim bir adama talip gelmiş nerde gördün de talip oldun birde kavga ediyon.Orada hep aynı kavga gürültü burada action hep farklı isimlerden devam ediyor.
Zuhal'in ilerleyişini bende anlamıyorum bir gün bir bakıyorum hiç görmediğim bir adama talip gelmiş nerde gördün de talip oldun birde kavga ediyon.
Aynen Hanife'ye ne oldu acaba ayrıldılar mıydı en son.Çok aday var bugün Hanife yok mesela. Farklı farklı isimler üzerinden gidiyor.
Aynen Hanife'ye ne oldu acaba ayrıldılar mıydı en son.
Benim bir arkadaş Amir'i görmüş sarışın kadınlardan hoşlanıyorum demiş. Ankara'daymış geçen hafta.
Evet bakdım biraz önce, şu yeşil ışıklı tombik demi İbo?Ali'ye bugün 3 talip varmış. Çocuğu şişirip duruyorlar.İbrahim şişmanı bile talip olacak çocuğa.@Ahmad sende git.
Evet bakdım biraz önce, şu yeşil ışıklı tombik demi İbo?
Vallaha giderim ben de.
Esra'daki Nevruz'un çakmasını getirmiş Zuhal.Tarkan hayranı adam nasıl bir rezillik yaşıyor.
Esra'daki Nevruz'un çakmasını getirmiş Zuhal.@Forumdash
@Ahmad ben şuna sinir oluyorum Azerbaycanlılar yorumlarda sürekli Türk kızları şöyle bizim kızlarımız daha iyi, erkeklerimiz daha yakışıklı, Türkiye'de evlenen Azeri kızları olmaz vs. hep aynı kötüleyici tarzda yorumlar acaba yazarken Türklerin okuduğunu bilmiyorlar mı.
Haksız da değiller bence.Esra'daki Nevruz'un çakmasını getirmiş Zuhal.@Forumdash
@Ahmad ben şuna sinir oluyorum Azerbaycanlılar yorumlarda sürekli Türk kızları şöyle bizim kızlarımız daha iyi, erkeklerimiz daha yakışıklı, Türkiye'de evlenen Azeri kızları olmaz vs. hep aynı kötüleyici tarzda yorumlar acaba yazarken Türklerin okuduğunu bilmiyorlar mı.
O kadar kötü sözleri başkası yazamazdı zaten. ;(Dilek Fuliş Kazanoma'yı söyledi, işte Petek Dinçöz söylemişti çok güzeldi falan dedi 10 dk sonra Zuhal Topal durup dururken şarkının yazarı Can Tanrıyar'dır, çok değerli abime sevgiler dedi.@yatutarsa @sokak sanati
O adamın evleneceği yok ya kendini göstermek için gelmiş belli.Ali Asel'den güzelini zor bulur hata yaptı..
O adamın evleneceği yok ya kendini göstermek için gelmiş belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?