Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Ben onu da yazmam söylim şimdiden :A ben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok ya:F
Benim için tbrkler yazarsın. 🙄
Ki ben bu sezon izdivaç programlarına sallamadım. :X Geçen sezon ile bu sezon karıştırma. :A

AB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor. :D TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette. :A
Zuhal kış ayında aktif oluyor bundan sonra daha da artar. :A

Benim için tbrkler yazarsın. 🙄
Ki ben bu sezon izdivaç programlarına sallamadım. :X Geçen sezon ile bu sezon karıştırma. :A

Zuhal kış ayında aktif oluyor bundan sonra daha da artar. :A
Ben söz vermem, söz verirsem tutmak zorundayım, sözlerimi de tutan biriyim:X hala öğrenemedin:T:

Geçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum. :A Benim kulaklarım iyidir. :A
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık. :A

yanlış duymuşsn sen zuhal iyice düşüşte star tv ne zaman bitirecek merakla bekliyorum:F
sadece zuhal değil esra sedalar hepsi bitsin istiyorum ben

Son düzenleme:
Bıktım lan şu programlardan. bir senaryo yazarsın tamam ama devir-daim niye yaptırıyorsun lan.her başrole minimum 1 saat ayırıyorlar.Akıcılık da yok hep aynı şeyler.Ha şöyle olsa başrol de ki kızlar güzel olsa canım yanmaz hepsi birbirinden çirkin.

Şuan Seren diye güzel bi kız geldi ama diğer programlara katıldıgı için Mustafa kabul etmedi. Ve kız hüngür hüngür ağlıyor. Esra'ya da sanırım programa katılmak için yakınıyor :F
2 programada çıkmış :A @mrt-06 @dosimosi :F siz tanırmısınız?

Cw1AxBdWEAQIAqT.jpg

Şuan Seren diye güzel bi kız geldi ama diğer programlara katıldıgı için Mustafa kabul etmedi. Ve kız hüngür hüngür ağlıyor. Esra'ya da sanırım programa katılmak için yakınıyor :F

Cw1AxBdWEAQIAqT.jpg
Ben zuhalin programina hic bakmiyorum. Sedaninkileri taniyorum cunku haftada bir izledigimde hep ayni adaylar dönup dolasip birbirine talip oldugu icin onlari taniyorum :A
bugun esraninkini izleyesim vardi birazda baktim ama hava cok soguk disardan gelince canim bogaca ve corba cektigi icin kendimi mutfaga attim. Canere unlu bir gelin adayi gelecek diye alt yazi vardi. acaba kimdi ?
Caner birini bulmustu. ekim basindan kasim sonuna kadar kizla hep gelip asklari konusuluyordu. programda uzun sure kalmaya devam etsin diye ayirdilar demek yollarini

Ben zuhalin programina hic bakmiyorum. Sedaninkileri taniyorum cunku haftada bir izledigimde hep ayni adaylar dönup dolasip birbirine talip oldugu icin onlari taniyorum :A
bugun esraninkini izleyesim vardi birazda baktim ama hava cok soguk disardan gelince canim bogaca ve corba cektigi icin kendimi mutfaga attim. Canere unlu bir gelin adayi gelecek diye alt yazi vardi. acaba kimdi ?
Caner birini bulmustu. ekim basindan kasim sonuna kadar kizla hep gelip asklari konusuluyordu. programda uzun sure kalmaya devam etsin diye ayirdilar demek yollarini
Yok gelen talip ünlü değildi ben tanımıyorum şahsen :F tanımıyorsam ünlü değildir:A Berke'yi diyorsun sanırım. Olmayacağı baştan belliydi zaten. Şilan denen kızı yapacakalrdı Caner'e yada Bahar'ı ama Şilan başkasıyla evleniyor şuan :A Bahar'la Memet de ayrıldı Bahar Canere talip çıkar artık :X

@mrt-06 ne zaman baktım bilmiyorum unuttumda baktığımda Zuhal topal
altlarda gördüm o yüzden öyle dedim😉

Cw1AxBdWEAQIAqT.jpg

Ben tanıyorum bu kuzu zuhale çıktı seda sayana da çıktı en son zuhal deydi
ilgar diye bir azeri ile sevgili oldu ayrıldı

@mrt-06 ne zaman baktım bilmiyorum unuttumda baktığımda Zuhal topal
altlarda gördüm o yüzden öyle dedim😉

Ben tanıyorum bu kuzu zuhale çıktı seda sayana da çıktı en son zuhal deydi
ilgar diye bir azeri ile sevgili oldu ayrıldı
Beğenecektim yanlışlıkla dis atmışım pardon. Ben de Zuhal'in bitmesini istiyorum. :A

Tayfun Emrahin sarkisini söyluyor. kisik sesle de söyluyor ve berbatti :)