Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Seda yakında kendi oğlunuda çıkarır var mı bilmiyorum.:F
Seda'ya baktım şu Solcan ne olmuş öyle program onun üzerinden yürüyor.:F Seda çok doğal ve dobra sevdim ben.:X

Şu programlardan acayip derecede sıkıldım özellikle hanife den bıktım
anneme izleme artık diyom gülmek adına izliyor kadın bu kadar saçmalık
olmaz zaten hepsi para alıyormuş

Geçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum. :A Benim kulaklarım iyidir. :A
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık. :A
Nerde geçmiş? Bi dün geçmiş o da ab çok fark yok :A hem niye tebrik edecekmişim, zuhalciler Esra'yı tebrik ediyor mu:A Zuhalin reytinginin yükselmesini bekliyorlar Esra'sh'uma saldırmak içşn :A

''Hande Ataizi'yle'' yakında FOX'ta, kaçırmayın! :Z:bhr::oley:🙂:love1::J

14910367_140443193095125_2408515189876471419_n.jpg

Son düzenleme:
Geçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum. :A Benim kulaklarım iyidir. :A
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık. :A
AB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor. :D TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette. :A

AB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor. :D TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette. :A
Ben onu da yazmam söylim şimdiden :A ben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok ya:F

Ben onu da yazmam söylim şimdiden :A ben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok ya:F
Tamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım. :kiki:

Tamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım. :kiki:
Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtin :F Azcık diren hemen kabullenişe geçme :F En az 3 ay aralıksız geçmesi lazım ve share farkı atması lazım :A sonra ağzımızın kenarıyla içimizden gelmeyerek tbrix tbrk kangoricilasin filan deriz, yazmak kolay :A

Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtin :F Azcık diren hemen kabullenişe geçme :F En az 3 ay aralıksız geçmesi lazım ve share farkı atması lazım :A sonra ağzımızın kenarıyla içimizden gelmeyerek tbrix tbrk kangoricilasin filan deriz, yazmak kolay :A
Kesinlikle işte algı operasyonuna yenik düştüm. :A Esra 30 share dayanırken kimse görmüyordu 3'e katladı kadın Zuhal'i. :A