Yeni şarkımızı da dinle.Seda yakında kendi oğlunuda çıkarır var mı bilmiyorum.
Seda'ya baktım şu Solcan ne olmuş öyle program onun üzerinden yürüyor. Seda çok doğal ve dobra sevdim ben.
Bugunkü reytingten sonra almalı bence de Sedaya da emrahın oğlu getirmiş belli. Esra, Ahu tuğba'nın meriçini getirse 5 dk'da bir stir me up stir me up make it hot make it naughty @dosimosiAynen Zuhal'in Bayhan'ı getirmesi üzerine Seda da atak yaptı bakalım Esra ünlü alacak mı.
ben bile soluksuz izlerim.Bugunkü reytingten sonra almalı bence de Sedaya da emrahın oğlu getirmiş belli. Esra, Ahu tuğba'nın meriçini getirse 5 dk'da bir stir me up stir me up make it hot make it naughty @dosimosi
Çok eğlenceli oluyordu bunlar ya Yalandan kavga ediyorlardı kavga buyumesin diye Aydın bunları ayrı studyoya koyuyordu filanben bile soluksuz izlerim.
evet cok iyi hatirliyorum. Ahunun en iyi arkadasida Birguldu. Simdi Emrahin dizisindeki hizmetkarlariÇok eğlenceli oluyordu bunlar ya Yalandan kavga ediyorlardı kavga buyumesin diye Aydın bunları ayrı studyoya koyuyordu filan
O kadında cıkıyormuydu ben hatırlamıyorum tamevet cok iyi hatirliyorum. Ahunun en iyi arkadasida Birguldu. Simdi Emrahin dizisindeki hizmetkarlari
evet. oda sonradan katilmisti aralarina. Ben o kadini ilk ozamanlar görmustum. sonra dizilerde görmeye baslamistimO kadında cıkıyormuydu ben hatırlamıyorum tam
Nerde geçmiş? Bi dün geçmiş o da ab çok fark yok hem niye tebrik edecekmişim, zuhalciler Esra'yı tebrik ediyor mu Zuhalin reytinginin yükselmesini bekliyorlar Esra'sh'uma saldırmak içşnGeçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum. Benim kulaklarım iyidir.
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık.
Eee kış geldi artık winter is comiiigggg diyoruz.Nerde geçmiş? Bi dün geçmiş o da ab çok fark yok hem niye tebrik edecekmişim, zuhalciler Esra'yı tebrik ediyor mu Zuhalin reytinginin yükselmesini bekliyorlar Esra'sh'uma saldırmak içşn
Winter gelsin Esra'sh'um yine hergün WİN yapar zuhal ancak sömestrda geçer, maluk çoluk çocuk ekran başınaEee kış geldi artık winter is comiiigggg diyoruz.
AB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor. TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette.Geçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum. Benim kulaklarım iyidir.
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık.
Ben onu da yazmam söylim şimdiden ben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok yaAB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor. TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette.
Tamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım.Ben onu da yazmam söylim şimdiden ben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok ya
Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtin Azcık diren hemen kabullenişe geçme En az 3 ay aralıksız geçmesi lazım ve share farkı atması lazım sonra ağzımızın kenarıyla içimizden gelmeyerek tbrix tbrk kangoricilasin filan deriz, yazmak kolayTamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım.
Kesinlikle işte algı operasyonuna yenik düştüm. Esra 30 share dayanırken kimse görmüyordu 3'e katladı kadın Zuhal'i.Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtin Azcık diren hemen kabullenişe geçme En az 3 ay aralıksız geçmesi lazım ve share farkı atması lazım sonra ağzımızın kenarıyla içimizden gelmeyerek tbrix tbrk kangoricilasin filan deriz, yazmak kolay