Yeni şarkımızı da dinle.Seda yakında kendi oğlunuda çıkarır var mı bilmiyorum.
Seda'ya baktım şu Solcan ne olmuş öyle program onun üzerinden yürüyor.Seda çok doğal ve dobra sevdim ben.
Bugunkü reytingten sonra almalı bence deAynen Zuhal'in Bayhan'ı getirmesi üzerine Seda da atak yaptı bakalım Esra ünlü alacak mı.
Bugunkü reytingten sonra almalı bence deSedaya da emrahın oğlu getirmiş belli. Esra, Ahu tuğba'nın meriçini getirse5 dk'da bir stir me up stir me up make it hot make it naughty@dosimosi
Çok eğlenceli oluyordu bunlar yaben bile soluksuz izlerim.
evet cok iyi hatirliyorum. Ahunun en iyi arkadasida Birguldu. Simdi Emrahin dizisindeki hizmetkarlariÇok eğlenceli oluyordu bunlar yaYalandan kavga ediyorlardı kavga buyumesin diye Aydın bunları ayrı studyoya koyuyordu filan
O kadında cıkıyormuyduevet cok iyi hatirliyorum. Ahunun en iyi arkadasida Birguldu. Simdi Emrahin dizisindeki hizmetkarlari
evet. oda sonradan katilmisti aralarina. Ben o kadini ilk ozamanlar görmustum. sonra dizilerde görmeye baslamistimO kadında cıkıyormuyduben hatırlamıyorum tam
Nerde geçmiş? Bi dün geçmiş o da ab çok fark yokGeçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum.Benim kulaklarım iyidir.
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık.
Eee kış geldi artık winter is comiiigggg diyoruz.Nerde geçmiş? Bi dün geçmiş o da ab çok fark yokhem niye tebrik edecekmişim, zuhalciler Esra'yı tebrik ediyor muZuhalin reytinginin yükselmesini bekliyorlar Esra'sh'uma saldırmak içşn
Winter gelsin Esra'sh'um yine hergün WİN yaparEee kış geldi artık winter is comiiigggg diyoruz.
AB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor.Geçen Zuhal bir yerde Esra'yı geçmiş diye duydum.Benim kulaklarım iyidir.
@Forumdash @mrt-06 tebrik edersiniz artık.
Ben onu da yazmam söylim şimdidenAB önemli değil ki Esra geçen sezon full AB'de öndeydi, hiçbir zaman Esra Zuhal'i geçiyor demediler hep TOTAL'e yani tüm izleyicilere bakılıyor.TOTAL'de geçerse @Forumdash ile bir "tbrk" yazarız elbette.
Tamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım.Ben onu da yazmam söylim şimdidenben geçen sene Esra sallayanlar oluyordu ama tebrik ediyordum bu sezon hem Esra'sh'uma salayacaklar hem de 'tbrk' yazacam yok ya
Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtinTamam ben senin yerine de tebrik ederim. .ss Gerçi sezon balından beri zirvede Esra var 1 defa geçince neden tebrik etmek zorundayım onu anlamadım.
Kesinlikle işte algı operasyonuna yenik düştüm.Harbiden yaa neden hemen kabullenişe geçtinAzcık diren hemen kabullenişe geçmeEn az 3 ay aralıksız geçmesi lazım ve share farkı atması lazımsonra ağzımızın kenarıyla içimizden gelmeyerek tbrix tbrk kangoricilasin filan deriz, yazmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?