Bu sezon bu tablo değişmez.Sıralama olarak öne geçmek lazım hâlâ aynı sıra
Bu sezon bu tablo değişmez.Sıralama olarak öne geçmek lazım hâlâ aynı sıra
11.liğe düşmeyiz gibi sence...Bu sezon bu tablo değişmez.
Etiket listende ben yokum?@Bully sende bir şey desene.
Nasıl düşelim oraya? Norveç'in iki takımı kaldı. Arada 5 bin küsüre yakın puan farkı var.11.liğe düşmeyiz gibi sence...
Kaç yıldır ortalıkta yoktun ona say.Etiket listende ben yokum?
Ah mosi yaramı deşme…Kaç yıldır olmayan başka isimler var ama @Bully
Üzme beni lütfen yaAynen Tolstoyevski, xdragxx ve Araf gibi isimlerin listede olup benim olmamam beni çok kırdı
Tamam yeter sana bu kadar Ben onlardan daha uzun süre yoktum zaten, affedildin hadiÜzme beni lütfen ya
Adam ya adam.Tamam yeter sana bu kadar Ben onlardan daha uzun süre yoktum zaten, affedildin hadi
10. Sıraya kazık çaktıkUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 7.HAFTA (Gruplardaki ilk maç)
Ekli dosyayı görüntüle 129618
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü @Bully
Bir üstümüzdeki Çekya en yüksek puanı toplayan ülkeymiş. Ne yapıyor bunlar böyleUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 7.HAFTA (Gruplardaki ilk maç)
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü @Bully
Prag takımları harika maçlar çıkarıyorUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 7.HAFTA (Gruplardaki ilk maç)
@RüzgarGülü @Bully
Galatasaray Norveç takımına yenilmez demi @12.AdamUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 8.HAFTA (Gruplardaki 2.Maç)
Ekli dosyayı görüntüle 129786
UEFA TAKIM PUAN DURUMU
48.FENERBAHÇE 39.000
64.GALATASARAY 28.500
76.BAŞAKŞEHİR 20.500
113.BEŞİKTAŞ 12.000
@RüzgarGülü @Bully
Bu hafta paylaşmasan da olurdu. Hiç böyle bir hafta yaşanmamış gibi davranırdıkUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 8.HAFTA (Gruplardaki 2.Maç)
Ekli dosyayı görüntüle 129786
UEFA TAKIM PUAN DURUMU
48.FENERBAHÇE 39.000
64.GALATASARAY 28.500
76.BAŞAKŞEHİR 20.500
113.BEŞİKTAŞ 12.000
@RüzgarGülü @Bully
Görevimin bilincindeyim. Bilhasssa paylaştım.Bu hafta paylaşmasan da olurdu. Hiç böyle bir hafta yaşanmamış gibi davranırdık