Neden ?
Sonraki tur eşleşirsek duman ederiz.Cekler dibimize gelmis, bizim takimlara da güven olmaz.
Sonraki tur eşleşirsek duman ederiz.
Etiketin gelmedi ben kendim girdim konuyaUEFA ÜLKE PUAN DURUMU 2.HAFTA (ÖN ELEME)
Ekli dosyayı görüntüle 128236
UEFA TAKIM PUANI DURUMU
Ekli dosyayı görüntüle 128237
Ekli dosyayı görüntüle 128238Ekli dosyayı görüntüle 128239
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü
Aynen çekleri yeneriz gibime geliyor. Birkaç transfer daha yaparsak tamamdır bu iş.Sonraki tur eşleşirsek duman ederiz.
Slavia ve Sparta Prag, geçtiğimiz sene anormal yükseldiler ikisi birden. Bu yıl mümkünse türk takımlarının önlerini kesmesi lazım. Gruplarda ve elemelerde kura şansı çok önemli bu konuda.bu gidis 10. siraya düseriz
Play -off ta eşleşebilme ihtimali var mı bilmiyorum ama eşleşirsek harika olur.Slavia ve Sparta Prag, geçtiğimiz sene anormal yükseldiler ikisi birden. Bu yıl mümkünse türk takımlarının önlerini kesmesi lazım. Gruplarda ve elemelerde kura şansı çok önemli bu konuda.
Muhtemelen onlar arasında da bunu isteyenler vardır.Play -off ta eşleşebilme ihtimali var mı bilmiyorum ama eşleşirsek harika olur.
Lille de yenersek çok ama çok güzel olacak@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü
UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 3.HAFTA (ÖN ELEME)
Ekli dosyayı görüntüle 128474
UEFA TAKIM PUANI SIRALAMASI
47.FENERBAHÇE 39.000
61.GALATASARAY 28.500
77.BAŞAKŞEHİR 20.000
117.BEŞİKTAŞ 11.500
121.TRABZONSPOR 11.000
Ts ve Başakşehir’in de kazanması lazım.Gerçi Başakşehir üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor öteki meçhul.Lille de yenersek çok ama çok güzel olacak
Başakşehiri irlanda takımı karşısında görmek isterim Dağdan indim stadyumaTs ve Başakşehir’in de kazanması lazım.Gerçi Başakşehir üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor öteki meçhul.
stadyum dağbaşında mıBaşakşehiri irlanda takımı karşısında görmek isterim Dağdan indim stadyuma
@12.Adam
Korkmasın BaşakşehirBaşakşehiri irlanda takımı karşısında görmek isterim Dağdan indim stadyuma
@12.Adam
Stadyumun ismi Tallaght stadyumuKorkmasın Başakşehir
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü
UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 4.HAFTA
Ekli dosyayı görüntüle 128593
UEFA TAKIM SIRALAMASI
47.FENERBAHÇE 39.000
61.GALATASARAY 28.500
76.BAŞAKŞEHİR 20.500
119.BEŞİKTAŞ 11.500
122.TRABZONSPOR 11.000
Fark 1050 puan çözeriz.Hunter , Çağdaş hoca kadar kafaya taksa çözeriz.Sizde bu yıl iyi işler yapacaksınız inşaallah.Ben 9.luk gider demiṣtim
Fark 1050 puan çözeriz.Hunter , Çağdaş hoca kadar kafaya taksa çözeriz.Sizde bu yıl iyi işler yapacaksınız inşaallah.