S.G.A.T.
Favori Üye
Fenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Fenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Shamrock Rovers ne yapacak Flora diye Finlandiya takımıyla @S.G.A.T. @12.Adam @serhatt @Çiğdem @slhttnmtlFenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Yani Kıbrıs'ı geçelim en azından, Kıbrıs'ın gerisinde kalmak büyük rezillik
UEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olurŞu başlığa çare bulunur umarım@Sherlock
Konu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünürUEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olur
Etiketledim ilk cevabına sen de etiketledin bakar artıkKonu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünür
Oldu gibi sanki.Şu başlığı hep hayatını kaybetti diye okuyorum 🤦🏻♀️ @Sherlock başka bir başlık mı seçsen acaba
Hoplatalım ne olacak ki?Veya ayrı konu mu yapsak çünkü sürekli ülke puanı için uplatıyoruz @Sherlock
Başlıkta sıkıntı yok ellemeŞu başlığa çare bulunur umarım@Sherlock
UEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olur
Benim emeklerim ne olacak?Konu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünür
En azından birinin hayatını kaybettiğini düşünmeyeceğim her gördüğümdeOldu gibi sanki.@Gerekli24
Yok uplatıyoruz her seferinde başlık böyle tuhaf oluyor o açıdan dedim.Hoplatalım ne olacak ki?
Başlıkta sıkıntı yok elleme
Benim emeklerim ne olacak?
Teşekkürler gayet güzel olduOldu gibi sanki.@Gerekli24
Emeklerine dokunmadık ki, başlık değişti sadece.Benim emeklerim ne olacak?
Sana bir sürprizim var.Emeklerine dokunmadık ki, başlık değişti sadece.
Hayırdır inşallah.Sana bir sürprizim var.
İskoçya ve Sırp takımlarının yükselişi takdire şayan. Rangers tekbaşına sırtladı geçen sezon ülkesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?