Fenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Fenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Shamrock Rovers ne yapacak Flora diye Finlandiya takımıyla @S.G.A.T. @12.Adam @serhatt @Çiğdem @slhttnmtlFenerbahçe dışındakilerin rakipleri bayağı güçlü. 4/2 olması olağan gibi gözüküyor, 4/3 olması çok iyi olur. 4/4 muhteşem bir başarı olurdu.
Yani Kıbrıs'ı geçelim en azından, Kıbrıs'ın gerisinde kalmak büyük rezillik
UEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olurŞu başlığa çare bulunur umarım@Sherlock
Konu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünürUEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olur![]()
Etiketledim ilk cevabına sen de etiketledin bakar artıkKonu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünür![]()
Oldu gibi sanki.Şu başlığı hep hayatını kaybetti diye okuyorum 🤦🏻♀️ @Sherlock başka bir başlık mı seçsen acaba![]()
Hoplatalım ne olacak ki?Veya ayrı konu mu yapsak çünkü sürekli ülke puanı için uplatıyoruz @Sherlock
Başlıkta sıkıntı yok ellemeŞu başlığa çare bulunur umarım@Sherlock
UEFA ülke puanı yorum konusu gibi bir şey yapsak iyi olur![]()
Benim emeklerim ne olacak?Konu sahibi Sherlock bey uygun birşeyler düşünür![]()
En azından birinin hayatını kaybettiğini düşünmeyeceğim her gördüğümdeOldu gibi sanki.@Gerekli24
Yok uplatıyoruz her seferinde başlık böyle tuhaf oluyor o açıdan dedim.Hoplatalım ne olacak ki?
Başlıkta sıkıntı yok elleme
Benim emeklerim ne olacak?![]()
Teşekkürler gayet güzel olduOldu gibi sanki.@Gerekli24
Emeklerine dokunmadık ki, başlık değişti sadece.Benim emeklerim ne olacak?![]()
Sana bir sürprizim var.Emeklerine dokunmadık ki, başlık değişti sadece.![]()
Hayırdır inşallah.Sana bir sürprizim var.![]()
İskoçya ve Sırp takımlarının yükselişi takdire şayan. Rangers tekbaşına sırtladı geçen sezon ülkesini.