Maçlardan anlamam dedim ya.Maçlar biterse dedimNe şampiyonu ?
Maçlardan anlamam dedim ya.Maçlar biterse dedimNe şampiyonu ?
Bu bambaşka bir sıralamaMaçlardan anlamam dedim ya.Maçlar biterse dedim
Tamam ne sıralamsı bu?Bu bambaşka bir sıralama
Uefa ülke puan durumuTamam ne sıralamsı bu?
Nereden elenmeseydi?Keşke Türkiye elenmeseydi.
Bu şampiyonlar ligine Türkiye’den kaç takımla gidilecek sırayı belirliyor 2 takımmız gelecek sene şampiyonda öneleme oynayacak @DoğanTürkiye oynuyor mu?
TmBu şampiyonlar ligine Türkiye’den kaç takımla gidilecek sırayı belirliyor 2 takımmız gelecek sene şampiyonda öneleme oynayacak @Doğan
1600 idik 2000 olmuş. @12.Adam sen bu hesap işini iyi biliyordun bu 400 puan nasıl hesaplandı şimdi
Galatasaray ligi önemsemez Beşiktaşta artık şampiyon olan gidemiyor direk şampiyonlar ligine
Tm pek anlamam zaten.Aynen bjk şampiyonGalatasaray ligi önemsemez Beşiktaşta artık şampiyon olan gidemiyor direk şampiyonlar ligine
Bu yıllık son kez direk katıldı Beşiktaş O da Leicester city sayesinde Adamlar dört gol atıp 3-1 yenildiler @Doğan @Gerekli24Tm pek anlamam zaten.Aynen bjk şampiyon
Tm BJK takılır bazenBu yıllık son kez direk takıldı Beşiktaş O da Leicester city sayesinde Adamlar dört gol atıp 3-1 yenildiler @Doğan
Direk Katıldı yazdım telefon düzeltti @DoğanTm BJK takılır bazen
200 + uzatmalardaki sonuçlar 100 puan sayıldı.1600 idik 2000 olmuş. @12.Adam sen bu hesap işini iyi biliyordun bu 400 puan nasıl hesaplandı şimdi
O zaman Gs 200 Sivas Trabzonspor 100 puan gruplara gelince kendim de yapabilirim de eleme kafamı karıştırıyor saol200 + uzatmalardaki sonuçlar 100 puan sayıldı.
Rica ederim.Aslında bende 600 puan bekliyordum.O zaman Gs 200 Sivas Trabzonspor 100 puan gruplara gelince kendim de yapabilirim de eleme kafamı karıştırıyor saol