@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsunBir işe yaramış demek.Öylesine herkes şarkı atıyor diye aklıma düşmüştü 2 kere de dinlemiş oldum.
@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsunBir işe yaramış demek.Öylesine herkes şarkı atıyor diye aklıma düşmüştü 2 kere de dinlemiş oldum.
Benden de gelsin o zaman bir günaydın.@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsun
@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsun
Size de günaydın.
Sana günaydın demiyorum artık şansını kaybettin sabahın 5 inde uyandım isteseydim derdim ama sen istemiyorsun profiline yazmamı 😒😒😒Size de günaydın.Sayenizde bugün girdiğimde 4 bildirim vardı, fena sayılmaz.
Bak buradan diyebilirsin. İlla profilime yazmana gerek yok.Sana günaydın demiyorum artık şansını kaybettin sabahın 5 inde uyandım isteseydim derdim ama sen istemiyorsun profiline yazmamı 😒😒😒
Profile yazmazsam olmaz ha bu arada senden izin alan kim?Bak buradan diyebilirsin. İlla profilime yazmana gerek yok.
Profil benim değil mi? Şikayet ederim seni yönetici arkadaşlara.Profile yazmazsam olmaz ha bu arada senden izin alan kim?
Good nightMekanıma döndüm
İyi geceler
Fince niye yazıyorsunHyvää yötä
And
Hyvää huomenta jo
Erkencisin bugünFince niye yazıyorsun
Günaydın
Her gün öyleyim. Sadece herzaman foruma uğramıyorumErkencisin bugün🥱🥱🥱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?