Şahane görünüyor bu hafta en az 6,50
Ben asıl izleyicisiyim .ssBaşa yazsaydın direkt beni.
Ben asıl izleyicisiyim .ssBaşa yazsaydın direkt beni.
Ben asıl izleyicisiyim .ss
Biliyorum izlemediğini FOX'ta olsa izlersinBen değilim ondan dedim etiketlemiş.
Biliyorum izlemediğini FOX'ta olsa izlersin
Nurgül yiyor dayağı
Ay ne 6 50'u @denizz19 Nurgül é atılan dayak en az 5 ise üstüne 6.5 daha koysak 11.5
2 dizi daha geliyor bu hafta çabuk yükselir mi bilemem ama alırsa da şaşırmamAy ne 6 50'u @denizz19 Nurgül é atılan dayak en az 5 ise üstüne 6.5 daha koysak 11.5Valla ben nedense +8 bekliyorum Total bu hafta.
İstanbullu Gelin Totalde rakip değil. Bir Aşk ve Mavi var o da eski oranlarını çok alamıyor. 5.5 6 alıyor. 2. Fragmanda Nurgül ün dayak yediği sahnelerden bir 10 sn koysalar garanti bak yazdım buraya.2 dizi daha geliyor bu hafta çabuk yükselir mi bilemem ama alırsa da şaşırmam
Hadi inşallahİstanbullu Gelin Totalde rakip değil. Bir Aşk ve Mavi var o da eski oranlarını çok alamıyor. 5.5 6 alıyor. 2. Fragmanda Nurgül ün dayak yediği sahnelerden bir 10 sn koysalar garanti bak yazdım buraya.
Ben kolay kolay dizi beğenmem tam istediğim dram entrika var dizide.Yakalanırsınız inş.@Afet Güçverir
Ben kolay kolay dizi beğenmem tam istediğim dram entrika var dizide.
En son takip ettiğim Fox dizisi SBSV idi sanırım. Oradaki fantastik unsurlar beni çok etkilemişti.FOX'un her dizisi böyle zaten söyleseydin liste yapardım tüm yaz izlerdin.
En son takip ettiğim Fox dizisi SBSV idi sanırım. Oradaki fantastik unsurlar beni çok etkilemişti.
Sadece Fox’a özel değil diğer kanallarda da çok geri kaldım.😱 Çok geri kalmışsın.
Bizimkiler seyrediyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?