'Güllerin Savaşı' Gelecek Sezon da Devam Edecek!

Şuan Karagül - Paramparça ve Kara Ekmek izlemeye çalışıyorum vakit buldukça internetten. :D
oo ne güzel paramparçayı bende izliyorumda son 3 bölüm kaldı izlcem netten işte kara ekmekte izliyorum süpersin ya genelde erkekler pek sevmiyor yerli dizi sevsede
aksiyon severler

Tövbeler olsun nam-ı değer forumun Ağır TOTAL'i Deniz yerli dizi izlemiyor mu? :F @vadikızı
:F:Fne bileyim denizde o tip yokk:F:F
@denizz19 şaka yapıyorum umarım kızmıorsundur

oo ne güzel paramparçayı bende izliyorumda son 3 bölüm kaldı izlcem netten işte kara ekmekte izliyorum süpersin ya genelde erkekler pek sevmiyor yerli dizi sevsede
aksiyon severler

:F:Fne bileyim denizde o tip yokk:F:F
@denizz19 şaka yapıyorum umarım kızmıorsundur
Ben aksiyonu hiç sevmem :D olay örgüsü ve konunun işlenişi benim için daha önemli bana kalsa çok dizi izlerim de okul engelliyor :D Yok kızmam. .)

Bu sezon bitmeli, gelecek sezon sert düşüş yaşar, tadında bırakmak lazım.

Ayol hazalcığımın olduğu arabayi taradilar ozkan gülserene neler yapmaya çalıştı araba sahnesi vardi superdi. Bizim adam cami falan kırıyor bu aksiyon değilmi :love1:

Aynen ya :love1:
Onlar total heyecanı işte bir şey olmayacağını bildiğimiz halde acaba bir şey olacak mı hissine kapılmamızı sağlayan. :D

Bu sezon bitmeli, gelecek sezon sert düşüş yaşar, tadında bırakmak lazım.
Sana mı soracağız :F

Bence final yapmalıydı. 2. sezon pt2'de belki biraz ii gider ama pt1'de iyi gitme şansı yok.

reytingleri iyi ama cok iyi sayilmaz seneye devam etmeleri yanlis birde konusu buna musait degil bence

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy